Nieuwe Europese tournee Giveon langs Afas Live en Ancienne Belgique

Giveon
Nieuwe Europese tournee Giveon langs Afas Live en Ancienne Belgique
Door RobZ op 20 februari 2023 - 11:15 1 Na een hopeloos uitverkochte tours in Europa (met twee keer een uitverkochte Paradiso) en de VS afgelopen najaar, en een schitterende show op Coachella 2022 is Givēon – de nieuwste ster aan het R&B-firmament – op weg naar Europa om ons er zijn debuutalbum ‘Give or Take’ voor te stellen. Zijn tournee start op 2 mei in Manchester, met haltes in Parijs, Berlijn, Stockholmm Amsterdam en Brussel! Givēon zal op maandag 8 mei een concert geven in de Afas Live te Amsterdam en op dinsdag 9 mei het podium van de Ancienne Belgique betreden. De Nederlandse soulzangeres Rimon zal beide concerten eht voorprogramma verzorgen.

Meermaals bekroond met platina én genomineerd op de Grammy Awards: Givēon is de nieuwe lieveling van het publiek en de critici. Zijn stem en bezwerende soulballads maken hem tot dé nieuwe ster van de moderne R&B. Voor zijn doorbraak mag hij Drake bedanken, voor de samenwerking op “Chicago Freestyle”, maar intussen heeft de jonge Californiër zijn eigen naam gemaakt.

Tickets voor de concerten van Giveon in Afas Live en Ancienne Belgique gaan vrijdag 24 februari om 10:00 uur in de verkoop. Tickets zijn in Amsterdam met een prijs van 48,16 euro duurder dan de 29,50 in Brussel. Hier koop je tickets voor Giveon in Afas Live. Hier kan je terecht voor tickets voor het concert in Ancienne Belgique.




Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Hedon

HEDON ZET TICKETSWAP IN ALS OFFICIEEL KANAAL VOOR...Hedon start een samenwerking met TicketSwap als officieel doorverkoop...

carre

CAETANO VELOSO NAAR NEDERLAND EN BELGIË Caetano Veloso heeft aangekondigd in september naar Nederland en België te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.