Het Grote Songfestivalfeest keert terug naar Ziggo Dome in november

OG3NE
Het Grote Songfestivalfeest keert terug naar Ziggo Dome in november
Door tessamaria op 01 maart 2023 - 10:23 1 Het Grote Songfestivalfeest zal dit jaar op 16 november weer plaatsvinden in de Ziggo Dome. De line-up voor de alweer derde editie van het feest wordt binnenkort bekendgemaakt.

Het Grote Songfestivalfeest werd voor het eerst in 2019 gehouden ter voorbereiding op het uiteindelijk geannuleerde songfestival in Rotterdam. Bij de tweede editie in 2022 traden bijna dertig nationale en internationale Songfestivaldeelnemers op. Onder andere S10, Sam Ryder, Stefania, Johnny Logan en OG3NE waren toen te zien. Producent van Het Grote Songfestivalfeest PilotStudio belooft ook voor de 2023 editie een "fantastische line-up".

De kaartverkoop voor het evenement is al begonnen. Koop hier je tickets voor Het Grote Songfestivalfeest 2023. Voor een ticket ben je tussen de €38.75,- en €78.75,- kwijt.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



alfa mist

ALFA MIST NAAR DOORNROOSJE, DE OOSTERPOORT EN PAARD Alfa Mist heeft een nieuwe Europe & UK tour aangekondigd en komt met 3...

Damon Albarn

BLUR NAAR ZIGGO DOME IN JUNI - EERSTE CONCERT IN... Twintig jaar geleden gaf Blur hun laatste optreden in Nederland. Deze zomer...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.