Sleaford Mods naar TivoliVredenburg en De Roma in oktober

Sleaford Mods
Sleaford Mods naar TivoliVredenburg en De Roma in oktober
Door kimvanderzon op 06 maart 2023 - 11:17 Het Engelse postpunkduo Sleaford Mods komen naar De Roma op 15 oktober in Antwerpen. Na hun shows in de AB en op TW Classic vorig jaar komt Sleaford Mods opnieuw naar België met hun nieuwste album 'UK Grim'. Een dag eerder geven ze ook een concert op 14 oktober in TivoliVredenburg in Utrecht.

Weinig bands die zo sterk hun woede tegen het systeem kunnen vertalen naar muziek als Sleaford Mods. Het Britse duo dat bestaat uit Jason Williamson en Andrew Fearn maakt al een tijdje furore met hun opzwepende maar vooral ook minimalistische vorm van post-punk, zelf beschrijven ze het als "electronic munt minimalist punk-hop rants for the working class".

Op hun twaalfde studio-album 'UK Grim' kaarten Williamson en Fearn heel wat actuele thema's aan die een invloed hebben op het dagelijkse leven van de gewone burger op de Britse eilanden maar net zo goed het Europese vaste land. Komen geregeld terug: oorlog, stijgende energiekosten, inflatie, een sclerotische politieke klasse, verdeeldheid onder het volk, de post-Brexit malaise,... . Sleaford Mods weet op een uiterst overtuigende manier de gesprekken uit de talloze Britse pubs te vertalen naar een eigentijdse interpretatie van punk zonder veel toeters en bellen.

Tour datums:
14-10-2023 TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
15-10-2023 De Roma, Antwerpen (tickets)

De kaartverkoop start op vrijdag 10 maart om 10.00. Haal via de bovenstaande links je tickets. De ticketprijs ligt tussen de 25 en 27 euro.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Cavetown

CAVETOWN IN SEPTEMBER NAAR TIVOLIVREDENBURGCavetown heeft bekend gemaakt in september verschillende shows in Europa te...

Maan

MAAN OPENT DE VRIENDENLOTERIJ ZOMERCONCERTEN IN HET... Maan opent op zaterdag 1 juli de VriendenLoterij ZomerConcerten, de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.