Zangeres Pitou in oktober weer op tour

Pitou
Zangeres Pitou in oktober weer op tour
Door kimvanderzon op 30 maart 2023 - 10:25 Pitou heeft aangekondigd een aantal shows door Nederland te geven in oktober. Onderaan dit bericht vind je het tourschema. Eerder dit jaar heeft ze ook al opgetreden op ESNS.

De Amsterdamse songwriter en zangeres Pitou is herkenbaar door haar betoverende, veelkleurige stem en eigenzinnige composities. Haar liedjes met duistere thema’s vermomt in humor vallen op door haar achtergrond in klassieke muziek en het gebruik van vocale harmonieën. Ze gooide hoge ogen op de afgelopen editie van Eurosonic Noorderslag en zette een mooie show neer op Grasnapolsky in maart.

‘Big Tear’, haar langverwachte debuutalbum, is een rijke en creatieve verzameling alternatieve pop. Verwacht een plaat vol onverwachte harmonieën en songstructuren, loops en klassieke instrumenten die ze samenbrengt op een stijlvolle en vindingrijke manier.

De concerten:
14-10-2023 - Pitou - EKKO, Utrecht (tickets)
20-10-2023 - Pitou - Simplon, Groningen (tickets)
25-10-2023 - Pitou - Paard, Den Haag (tickets)

De kaartverkoop is al gestart. Haal via bovenstaande links je tickets voor de shows. De ticketprijs is vanaf 16 euro.

open kaart full screen


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Ellie Goulding

ELLIE GOULDING MET HIGHER THAN HEAVEN TOUR LANGS...Ellie Goulding heeft een onbetwiste status als internationale superster. In...

Caprera news

FLEMMING, FROUKJE, 3JS, TYPHOON EN MEER NAAR CAPRERA... Voor hun 75ste jubileumjaar heeft Caprera Openluchttheater nog meer nieuwe...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.