Waterparks met tour langs Nederland en België

review: Waterparks - 29/06 - Melkweg Waterparks
Waterparks met tour langs Nederland en België
Door kimvanderzon op 11 april 2023 - 11:24 Waterparks heeft aangekondigd dit najaar weer op tour te gaan door Europa en daarmee komen ze naar Nederland en België. Op 4 november staat Waterparks in TivoliVredenburg en een dag later, 5 november dus speelt de band in Doornroosje. 19 november geeft Waterparks ook nog een concert in Ancienne Belgique.

De Amerikaanse rockband Waterparks maakt hyperactieve poppunk die heen en weer stuitert tussen emo-rap, stadionrock en floorfillers. Invloeden van bands als Blink-182, Good Charlotte en My Chemical Romance zijn hoorbaar, maar Waterparks is toch vooral Waterparks, met een compleet eigen geluid. Dit alles mede dankzij frontman Awsten Knight, die op het ironisch getitelde vierde album Greatest Hits (2021) de menselijke conditie weer fileert met teksten als ‘I wish I was dead sometimes so I wouldn’t have to check my phone’. Waterparks’ nieuwe album Intellectual Property verschijnt op 14 april!

In 2022 stond Waterparks nog in een uitverkochte Melkweg Max. Hier waren we destijds met een fotograaf bij. Check de foto's hier.

Aankomende tour datums:
04-11-2023 - Waterparks - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
05-11-2023 - Waterparks - Doornroosje, Nijmegen (tickets)
19-11-2023 - Waterparks - Ancienne Belgique (AB), Brussel (tickets)

De kaartverkoop start op donderdag 13 april om 10.00. Haal via bovenstaande links je tickets. De ticketprijs is tussen de 24 en 28.85 euro.

open kaart full screen



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Boef

FUNX MUSIC AWARDS 2023 IN AFAS LIVE STRIKT O.A. BOEF... FunX Music Awards heeft de eerste headliners voor het event bekend gemaakt....

Blaudzun news

BLAUDZUN IN HET NAJAAR DOOR NEDERLAND LANGS NEGEN PODIA Blaudzun tourt in het najaar van 2023 de Nederlandse poppodiums langs met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.