Graham Nash met tour langs Nederland en België

review: Graham Nash - 14/07 - Openlucht Theater Amsterdamse Bos Graham Nash
Graham Nash met tour langs Nederland en België
Door kimvanderzon op 11 april 2023 - 12:43 Graham Nash heeft aangekondigd met zijn tour langs Nederland en België te komen. Hij staat onder andere in Eindhoven, Utrecht, Groningen en Antwerpen.

Nash, twee keer opgenomen in de Songwriters Hall of Fame, heeft krachtige nieuwe nummers toegevoegd aan zijn reeds aanzienlijke repertoire, waaronder "Stand Up", "Golden Idols" en "Stars and Stripes". Hij brengt ook een hommage aan Buddy Holly en de Hollies met "Buddy's Back" en herinterpreteert "Pastoral" van Alan Price in "In A Dream", met een live opname van een strijkkwintet. Het nieuwe album bevat verschillende love songs, waaronder "Follow Your Heart" en "Right Now," en werd geproduceerd door Nash en Todd Caldwell.

Tour datums:

24-09-2023 - Graham Nash - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
28-09-2023 - Graham Nash - De Roma, Antwerpen (tickets)
29-09-2023 - Graham Nash - Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven (tickets)
01-10-2023 - Graham Nash - De Oosterpoort, Groningen (tickets)

De kaartverkoop start op vrijdag 14 april om 10.00. Haal via bovenstaande links je tickets. De ticketprijs is vanaf 47.50.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rival Sons

RIVAL SONS IN NOVEMBER TERUG NAAR NEDERLAND EN BELGIËIn november zal de Amerikaanse rockband Rival Sons een tweetal shows geven in...

Boef

FUNX MUSIC AWARDS 2023 IN AFAS LIVE STRIKT O.A. BOEF... FunX Music Awards heeft de eerste headliners voor het event bekend gemaakt....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.