PJ Harvey met meerdere concerten naar Amsterdam en Brussel

review: Down The Rabbit Hole 2016 - Vrijdag PJ Harvey
PJ Harvey met meerdere concerten naar Amsterdam en Brussel
Door tessamaria op 07 juni 2023 - 15:11 PJ Harvey staat in oktober twee keer in de Amsterdamse zaal Paradiso en in het Koninklijk Circus, Brussel. Tijdens deze concerten zal ze onder andere nummers van haar nieuwe album, wat in juli wordt uitgebracht, met live-publiek delen.

PJ Harvey, geboren als Polly Jean Harvey op 9 oktober 1969 in Engeland, is een singer-songwriter en multi-instrumentalist. Harvey brak door in de vroege jaren '90 met haar debuutalbum 'Dry' (1992). Haar muziek is een mix van alternatieve rock, post-punk en blues, waarin ze thema's als liefde, seksualiteit, feminisme en politiek aanhaalde. Ze heeft verschillende prijzen en erkenningen ontvangen, waaronder de Mercury Prize, Brit Awards en Grammy Awards.

De concerten:
06-10-2023 - Paradiso, Amsterdam (tickets)
07-10-2023 - Paradiso, Amsterdam (tickets)
09-10-2023 - Koninklijk Circus, Brussel (tickets)
10-10-2023 - Koninklijk Circus, Brussel (tickets)

De kaartverkoop begint op vrijdag 16 juni om 10:00 uur. Schaf je tickets aan via bovenstaande links. Je bent vanaf €71 kwijt aan een kaartje.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Concert sfeer

K-POP GROEP (G)I-DLE STAAT IN SEPTEMBER IN AFAS LIVE...Al eerder werd bekend gemaakt dat (G)I-dle voor het eerst naar Europa komt...

goldfish

GOLDFISH NAAR MELKWEG ALS ONDERDEEL VAN ADE Als onderdeel van het Amsterdam Dance Event (ADE), staat GoldFish op zaterdag...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.