Underworld voor twee concerten naar Gashouder in Amsterdam

Underworld
Underworld voor twee concerten naar Gashouder in Amsterdam
Door RobZ op 15 augustus 2023 - 14:44 1 Komende vrijdag is Underworld headliner van Lowlands 2023. De Britse danceduo maakt van de exposure gebruik om twee grote shows aan te kondigen in Amsterdam. Op vrijdag 15 maart en zaterdag 16 neemt Underworld namelijk de Gashouder in het Amsterdamse Westerpark over voor 'Underworld Live At Gashouder'. Er wordt op een later moment ook nog een special guest aangekondigd voor de twee avonden in Amsterdam.

Underworld bestaande uit Karl Hyde en Rick Smith is uitgegroeid tot een absolute legende die eigenhandig de grenzen van elektronische muziek heeft verlegd. Het is een van de weinige acts die net zo makkelijk als headliner immense massa's betovert op 's werelds grootste festivals als Coachella, Glastonbury of Lowlands, als dat hij thuis is in underground technoclubs, warehouse party’s, kunstgalerieën, theaters of bijzondere locaties zoals de tunnel onder het Rijksmuseum. In 2019 stond het duo nog in een uitverkochte Ziggo Dome. Hier waren we destijds aanwezig met een fotograaf.

De kaartverkoop voor de concerten van Underworld in Amsterdam gaat vrijdag 25 augustus om 12:00 uur van start. Tickets hebben een vanaf-prijs van 50,40 euro gekregen. Via deze links koop je tickets voor Underworld in de Gashouder op vrijdag 15 maart en/of voor het concert op zaterdag 16 maart.

Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in!



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



013tilburgklein

CYPRESS HILL TWEEMAAL IN 013 MET KINGSIZE IN... Cypress Hill geeft twee shows in 013, Tilburg in augustus. De Black Sunday...

Lowlands sfeer 2015

BEKENDE NACHTCLUB ZILLION KOMT EENMALIG NAAR BREDA... Tussen 1997 en 2002 was Zillion de meest sensationele en grootste nachtclub...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.