Britse zangeres Olivia Dean in mei naar Paradiso

Olivia Dean
Britse zangeres Olivia Dean in mei naar Paradiso
Door sjoertb op 04 september 2023 - 11:14 Olivia Dean komt naar Amsterdam in mei 2024. De uit Londen afkomstige artiest komt met haar "MESSY TOUR !!!" naar het vaste land voor een show in Paradiso. Eerder was al bekend dat ze op 11 september 2023 een show in Melkweg doet. Dit concert is al uitverkocht.

De Britse zangeres Olivia Dean laat zich niet uit het veld slaan door tegenslagen. Toen de pandemie haar plannen dwarsboomde om live op te treden op festivals, bedacht ze een alternatief plan. Ze lanceerde de 'From Me To You'-tour en doorkruiste het Verenigd Koninkrijk in een open vrachtwagen om haar muziek te delen. Deze unieke aanpak, samen met haar eclectische mix van jazz, soul, pop en r&b, trok de aandacht van een platenmaatschappij. Inmiddels heeft ze veel singles en EP's uitgebracht en haar debuutalbum 'Messy'. Op veel festivals heeft ze opgetreden waaronder North Sea Jazz Festival waar de zaal uitpuilde.

De concerten:
11-09-2023 - Olivia Dean - Melkweg, Amsterdam (uitverkocht)
13-05-2024 - Olivia Dean - Paradiso, Amsterdam (tickets)

De ticketverkoop van Olivia Dean in Paradiso start op 8 september om 11 uur. Op tijd klaarzitten? Dat kan! Hier stel je een reminder in.

Foto: Olivia Dean op North Sea Jazz Festival 2023 door Charles Batenburg



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Loreena Mckennitt

CANADESE ARTIEST LOREENA MCKENNITT NAAR AMSTERDAM,...De getalenteerde muzikante Loreena McKennitt heeft haar langverwachte...

Compact Disk Dummies

NIEUWE SHOWS VAN COMPACT DISK DUMMIES IN O.A.... Het Vlaamse duo Compact Disk Dummies gaat in april 2024 door Nederland en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.