Sampha naar Koninklijk Theater Carré in december

Sampha
Sampha naar Koninklijk Theater Carré in december
Door KayleeV op 07 september 2023 - 10:53 1 Op dinsdag 5 december 2023 zal de Engelse zanger, songwriter, muzikant en producer Sampha een concert geven in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Sampha introduceert zijn tweede album, genaamd "LAHAI", dat bestaat uit 14 nummers met bijdragen van vrienden en collega's, waaronder Yaeji, Léa Sen, Sheila Maurice Grey (Kokoroko), Ibeyi en Morgan Simpson (Black Midi). In tegenstelling tot zijn vorige album, "Process", verkent "LAHAI" diverse muzikale genres, zoals jazz, soul, rap, dance, jungle en West-Afrikaanse muziek, en onderzoekt Sampha de verbinding tussen mensen.

De zanger uit Londen heeft zich in de loop der jaren bewezen als een invloedrijk artiest in de muziekwereld en heeft samengewerkt met enkele van de grootste namen in de industrie zoals Beyoncé, Alicia Keys en Kendrick Lamar. Met zijn nieuwe single "Spirit 2.0" in 2023 markeert hij zijn terugkeer en belooft hij een boeiend concert in Carré op 5 december.

Het concert:
05-12-2023 - Koninklijk Theater Carré, Amsterdam (tickets)

De kaartverkoop voor dit optreden begint op vrijdag 15 september om 10:00 uur.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Antoon

ANTOON NAAR 013, DE OOSTERPOORT EN PARADISO Antoon heeft bekendgemaakt drie extra shows te gaan geven voor alle fans...

Concert sfeer

EURYTHMICS-SHOW MET OPRICHTER DAVE STEWART NAAR... Dave Stewart , medeoprichter van Eurythmics , komt met full band naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.