AIR speelt eerbetoon aan 'Moon Safari' in de Roma en Paradiso

Air news_groot
AIR speelt eerbetoon aan 'Moon Safari' in de Roma en Paradiso
Door Semberendsen op 13 november 2023 - 15:53 1 het Franse duo AIR, bestaande uit Nicolas Godin en Jean-Benoît Dunckel, heeft aangekondigd dat ze twee concerten zullen geven in de Benelux. De invloed van AIR reikt ver. artiesten zoals David Bowie, Madonna en Beck hebben de impact van dit Franse duo erkend en eren hen als inspiratiebron. AIR is niet alleen in de muziekwereld bezig geweest, maar ook in de filmindustrie door samenwerkingen aan te gaan, waaronder het leveren van de soundtrack voor het debuut van regisseur Sofia Coppola, "The Virgin Suicides".

Op 16 januari 1998 betrad AIR het muzikale landschap met hun album "Moon Safari". Het album, dat hits voortbracht als "Sexy Boy", "All I Need" en "Kelly Watch The Stars".

Op 29 februari staat AIR gepland voor een optreden in De Roma, Antwerpen waar ze een eerbetoon brengen aan hun album "Moon Safari". Dit wordt de allereerste keer dat ze het album in zijn geheel live zullen spelen. Deze performance zal ook gegeven worden in Paradiso, Amsterdam. Tickets voor deze concerten zijn beschikbaar vanaf 17 november om 10:00 uur en zullen rond de 50 euro kosten.

Zeker weten dat je de kaartverkoop niet mist? Stel hier een reminder in voor de show in De Roma, en hier voor de show in Paradiso.

Koop hier tickets voor de twee concerten van AIR:
29-02-2024 - De Roma, Antwerpen (tickets)
08-03-2024 - Paradiso, Amsterdam (tickets)



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ziggoDomelogo8

NIEUWE EUROPESE TOURNEE VOERT TOOL TERUG LANGS ZIGGO...Op 27 mei 2024 maakt de progressieve metalband TOOL zijn terugkeer naar...

Paradiso logo nieuw

THE THE KEERT NA 24 JAAR TERUG NAAR PARADISO VOOR... De Britse artpop band The The , maakt zijn terugkeer naar het podium van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.