Scorpions kondigt 'Love at First Sting' show aan in Ziggo Dome

scorpions
Scorpions kondigt 'Love at First Sting' show aan in Ziggo Dome
Door Semberendsen op 05 december 2023 - 11:03 Op dinsdag 11 juni 2024 maakt de hardrockband Scorpions zijn terugkeer naar de Ziggo Dome in Amsterdam als onderdeel van de Love at First Sting Tour. De band zal niemand minder dan Extreme verwelkomen als special guest voor de show. de kaartverkoop gaat van start op vrijdag 8 december om 10:00 uur via Ticketmaster.

Scorpions, bekend als een van de meest iconische en invloedrijke hardrockbands, kiest de Ziggo Dome als podium voor deze gelegenheid. Het concert markeert het 40-jarig jubileum van hun album 'Love at First Sting'. Tijdens de show zullen ze het volledige album ten gehore brengen, aangevuld met een selectie van hun hits.

Tickets voor het concert zijn beschikbaar tegen een prijs van 89,60 euro. De kaartverkoop begint op 8 december 2023. Als je dit niet wil missen, stel dan hier een ticketreminder in.

Koop hier tickets voor Scorpions in de Ziggo Dome.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



big thief

ADRIANNE LENKER (BIG THIEF) KOMT BRUSSEL EN...In mei 2024 betreedt de singer-songwriter en Big Thief-frontvrouw Adrianne...

Ziggo Dome

LENNY KRAVITZ DAAGS VOOR ROCK WERCHTER HEADLINE SPOT... Afgelopen week kondigde Rock Werchter Lenny Kravitz aan als headliner voor de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.