The Black Crowes kondigt shows in AFAS Live en Ancienne Belgique aan

review: The Black Crowes - 03/10 - AFAS Live The Black Crowes
The Black Crowes kondigt shows in AFAS Live en Ancienne Belgique aan
Door Semberendsen op 23 januari 2024 - 11:32 Op woensdag 22 mei keren The Black Crowes terug naar Nederland voor een show in AFAS Live. Een dag eerder komt de band voor vun Belgische fans ook naar Ancienne Belgique. De aankondiging volgt op de release van hun eerste album in 15 jaar, 'Happiness Bastards'. Tickets voor de evenementen gaan in de verkoop op vrijdag 26 januari, met prijzen beginnend bij 65 euro.

Vers na de bekendmaking van hun nieuwe album, onthulde de rockband hun plannen voor een uitgebreide tournee. De Happiness Bastards Tour zal 35 steden in Noord-Amerika en Europa aandoen, waarbij de band op 2 april in Nashville van start gaat. Steden zoals Los Angeles, Londen, New York, Parijs en Amsterdam maken deel uit van deze uitgebreide reeks concerten.

Het album, 'Happiness Bastards', geproduceerd door de met een Grammy Award bekroonde Jay Joyce, staat gepland voor wereldwijde release op 15 maart.

2024 markeert een mijlpaal van 40 jaar sinds de oprichting van The Black Crowes. De Robinson-broers, die deze periode beschouwen als 'hun jaar', laten achter zich wat decennia lang gekenmerkt werd door seks, drugs, ruzies en scheidingen. Nu komen ze samen om hun gedeelde liefde voor rock 'n' roll te vieren. Tickets voor The Black Crowes in Ancienne Belgique koop hier.

Koop hier kaartjes voor The Black Crowes in AFAS Live.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



kornlogonews.jpg

KORN MET SUPPORT SPIRITBOX VOOR CONCERT NAAR AMSTERDAMIn 2022 gaf Korn een uitverkocht concert in de Afas Live. Dit is duidelijk...

Avenged sevenfold

AVENGED SEVENFOLD MET POLYPHIA NAAR ZIGGO DOME IN JUNI Op 24 juni 2024 zal de Amerikaanse heavy metalband Avenged Sevenfold de Ziggo...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.