Korn met support Spiritbox voor concert naar Amsterdam

Korn news_groot
Korn met support Spiritbox voor concert naar Amsterdam
Door RobZ op 23 januari 2024 - 11:42 In 2022 gaf Korn een uitverkocht concert in de Afas Live. Dit is duidelijk bevallen want de Nu-metal band komt in 2024 opnieuw naar de Amsterdamse concertzaal. Vorige week werd al bekend dat Korn (ook wel geschreven als KoЯn) begin augustus een optreden zou geven op de metaldag van de Lokerse Feesten. Vandaag wordt aangekondigd dat de Amerikaanse band op zondag 4 augustus ook een concert geeft in de Afas Live te Amsterdam. Korn neemt de Canadese metalact Spiritbox mee als special guest.

Korn heeft sinds de oprichting in 1993 wereldwijd 40 miljoen albums verkocht, twee GRAMMYS gewonnen, talloze keren de wereld rondgetoerd en daarbij vele records gevestigd. Zanger Jonathan Davis, gitaristen James "Munky" Shaffer en Brian "Head" Welch, en drummer Ray Luzier hebben de grenzen blijven verleggen binnen de genres rock, alternative en metal.

De band veranderde de metalwereld met de release van hun titelloze debuutalbum, dat dit jaar zijn 30e verjaardag viert. Het was een plaat die een nieuw genre pionierde. Sindsdien is de band populair gebleven, niet in de minste plaats door grote hits als 'Blind', 'Freak on a Leash', 'Y'all Want a Single', 'Twisted Transistor' en 'Start The Healing'.

Tickets voor het concert in Afas Live op 4 augustus gaan vrijdag 26 januari om 10:00 uur in de verkoop. Tickets kosten 88,48. Hier koop je tickets voor Korn in Afas Live. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in.




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Korn in AFAS Live
Tickets Korn
zo 04 aug
AFAS Live, Amsterdam
€ 81,50 - 196,95
Clouseau

CLOUSEAU VIERT 40-JARIG JUBILEUM MET CLUBTOUR DOOR...De Vlaamse popband Clouseau , bekend om hits als 'Daar Gaat Ze' en...

the black crowes

THE BLACK CROWES KONDIGT SHOWS IN AFAS LIVE EN... Op woensdag 22 mei keren The Black Crowes terug naar Nederland voor een show...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.