Gary Clark Jr. geeft optreden in 013

Gary Clark Jr news_groot
Gary Clark Jr. geeft optreden in 013
Door Semberendsen op 01 februari 2024 - 11:38 1 Op 4 juli 2024 zal de muzikant Gary Clark Jr. het podium betreden in de concertzaal 013 te Tilburg. De Texaanse artiest, die inmiddels bekend staat als een 21e-eeuwse rock-'n-roll held, heeft een stijl die blues vermengt met invloeden uit reggae, punk, R&B, hip-hop en soul. Zijn muzikale ontdekkingsreis begon in zijn jeugd in Texas, maar het grote publiek leerde Gary pas echt kennen in 2014, toen hij zijn eerste GRAMMY Award® won voor Beste Traditionele R&B-uitvoering met het nummer ‘Please Come Home’ uit 2012.

In 2019 bereikte Gary Clark Jr. nieuwe hoogten met zijn album 'This Land'. Het album, doordrenkt van maatschappelijk bewustzijn, debuteerde op de zesde plaats op de Billboard Top 200 en verzamelde wereldwijd meer dan 1 miljard streams.

De invloed van Gary Clark Jr. reikt verder dan zijn eigen muzikale grenzen. Met samenwerkingen met iconen als Stevie Wonder, John Legend en Bruce Springsteen overstijgt hij de conventionele genres en blijft hij wereldwijd publiek verenigen. Op dit moment legt hij de laatste hand aan zijn vierde studioalbum.

Koop hier tickets voor Gary Clark Jr. in 013.
Voor degenen die dit unieke willen bijwonen, zijn de tickets beschikbaar vanaf 41,80 euro. De kaartverkoop begint op 2 februari 10:00. Hem niet missen? Stel hier een ticketreminder in.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Douwe Bob

DOUWE BOB VOEGT 8 EXTRA SHOWS TOE AAN ZIJN 2024 TOURDe Nederlandse singer-songwriter Douwe Bob , bekend van zijn blend van...

Paradiso logo nieuw

MULA B HET LAND ROND MET NARCOPOP TOURNEE De Haagse “trapper” Mula B (1991) heeft met zijn repertoire een onmiskenbare...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.