Portishead-zangeres Beth Gibbons met nieuwe muziek naar Brussel en Utrecht

Portishead Beth Gibbons
Portishead-zangeres Beth Gibbons met nieuwe muziek naar Brussel en Utrecht
Door noasgallery op 08 februari 2024 - 10:15 Vandaag lanceert Beth Gibbons de zangeres van Portishead, “Floating On A Moment”, een eerste nummer dat de komst van een nieuw soloalbum en een tour aankondigt. Beth Gibbons komt in juni ook onze kant op. De podia TivoliVredenburg in Utrecht en Koninklijk Circus in Brussel zullen haar begin die maand ontvangen.

Beth Gibbons heeft maar een paar noten nodig om haar luisteraars te betoveren. ​Voor haar nieuwe soloproject koos Gibbons voor een samenwerking met Lee Harris (Talk Talk) en James Ford (Simian Mobile Disco, The Last Shadows Puppets). ‘Lives Outgrown’, dat op 17 mei uitkomt, belooft haar meest persoonlijke werk tot nu toe te worden. Dit nieuwe album is het resultaat van een periode van reflectie en verandering, maar ook van veel afscheid nemen. Afscheid van familie, vrienden en zelfs van zichzelf. In 2024 zal Beth Gibbons opnieuw live te zien zijn.

De concerten:
05-06-2024 - Beth Gibbons - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
06-06-2024 - Beth Gibbons - Koninklijk Circus, Brussel (tickets)

De ticketverkoop start op vrijdag 16 februari om 10:00. Wil je de kaartverkoop niet missen? Stel dan hier je reminder in.




Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Van Morrison1

VAN MORRISON GEEFT TWEE SHOWS IN TIVOLIVREDENBURG Van Morrison komt voor twee optredens naar Utrecht. Op 30 april en 1 mei is...

Tom Morello

EXCLUSIEVE SHOW VAN TOM MORELLO IN 013 Op 18 juni is Tom Morello te zien op het podium van 013 in Tilburg. In...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.