Childish Gambino met 'The New World Tour' langs ING Arena en Ziggo Dome

Childish Gambino
Childish Gambino met 'The New World Tour' langs ING Arena en Ziggo Dome
Door RobZ op 13 mei 2024 - 14:12 Childish Gambino, ook bekend als Donald Glover, brak door met zijn debuutalbum ''Camp'' in 2011, later volgde "Kauai” in 2014 en "Awaken, My Love!” in 2016 met de monsterhit ''Redbone'' (meer dan 1.5 miljard streams op Spotify). In 2018 bracht hij de single "This Is America” uit waar Gambino wereldwijd headlines mee haalde. Hij releasete in 2020 zijn meest recente album ''3.15.20'', dat nu opnieuw is uitgebracht met nieuwe versies van de nummers.

Naast zijn muzikale carrière is Glover ook acteur en schitterde hij onder meer in zijn eigen award-winnende serie "Atlanta”. Hij leende zijn stem uit aan personages als Spider-Man en Simba in The Lion King (live action). Childish Gambino is een ware duizendpoot en heeft meerdere Golden Globe Awards, Grammy's, Primetime Emmy Awards en Guild Awards op zijn naam staan.

Vandaag kondigt Childish Gambino een nieuwe wereldtournee aan. Ook verrast Gambino zijn fans ook met de surprise release van het nieuwe album ''Atavista'' (3.15.20 reimagined versions), inclusief 2 nieuwe tracks "Atavista'' en "Human Sacrifice''. Ook is er een officiële videoclip voor "Little Foot Big Foot", geregisseerd door Hiro Murai en met Young Nudy.

Op zaterdag 23 november 2024 geeft Childish Gambino een concert in de ING Arena in Brussel. Een dag later, op zondag 24 november dus, staat hij in de Ziggo Dome te Amsterdam. Voor de Europese tak van zijn tour neemt Gambino de Ghanees-Amerikaanse singer-songwriter Amaarae mee als special guest. Tickets voor "The New World Tour” zijn te koop vanaf vrijdag 17 mei om 10.00 uur. Het concert in de Ziggo Dome kent een vanaf-prijs van 59 euro.

Hier koop je tickets voor Childish Gambino in de ING Arena. Hier kan je terecht voor tickets van het concert van Childish Gambino in de Ziggo Dome.

We kunnen je een email sturen als de voorverkoop begint. Stel hier een reminder in voor de shows in Brussel en/of Amsterdam.




Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Childish Gambino in ING Arena
Tickets Childish Gambino
KIES TICKET
za 23 nov
Childish Gambino - Vip Packages - The New World Tour
ING Arena, Brussel
za 23 nov
Childish Gambino - The New World Tour
ING Arena, Brussel
zo 24 nov
Childish Gambino
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 49,84 - 240,50
zo 24 nov
Childish Gambino | VIP Packages
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 222,88 - 324,00
Travis Scott

TRAVIS SCOTT GEEFT EXTRA CONCERT IN GELREDOME Travis Scott , is een Amerikaans rapper, songwriter, muziekproducent en...

Paradiso logo nieuw

THE LAST DINNER PARTY VOOR CONCERT NAAR PARADISO The Last Dinner Party komt een show geven in de grote zaal van Paradiso....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.