TikTok sensatie Artemas geeft concerten in Amsterdam en Antwerpen

sfeer
TikTok sensatie Artemas geeft concerten in Amsterdam en Antwerpen
Door MartinaFagel op 21 mei 2024 - 11:16 1 De 24-jarige Artemas is nog maar sinds 2020 muziek aan het releasen. Toch is hij er al in geslaagd om zichzelf te onderscheiden van de massa met zijn alternatieve popgeluid in combinatie met toegankelijke songwriting en pakkende melodieën. Ondertussen bouwde hij niet enkel een enorme online community op rond zijn eigen muziek, maar werkte hij ook al samen met artiesten als Måneskin, Dylan en Tyler Cole.

Wie de naam Artemas nog niet kent, kent ongetwijfeld wel zijn hit "i like the way you kiss me". De song ging, en gaat nog steeds, niet alleen viraal op TikTok, maar wordt ook platgedraaid door radiozenders en gestreamd door miljoenen mensen wereldwijd. Artemas aan het werk zien in de Melkweg Amsterdam op maandag 16 september en in Trix Antwerpen op woensdag 25 september is dus absoluut een mooie kans!

Tickets voor beide concerten gaan aanstaande donderdag 23 mei om 10:00 in de verkoop. De ticketprijs ligt rond de €25,00 per stuk. Bestel de links hieronder jouw ticket voor Artemas in Amsterdam of Antwerpen.

16-09-2024 - Artemas - Melkweg, Amsterdam (tickets)
25-09-2024 - Artemas - Trix, Antwerpen (tickets)



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lindsey Stirling

LINDSEY STIRLING BRENGT HAAR 'DUALITY' TOUR NAAR...De multi-award winnende Amerikaanse violiste en danseres Lindsey Stirling...

Pommelien Thijs

POMMELIEN THIJS VOLGEND JAAR OP TOUR DOOR NEDERLAND... Pommelien Thijs (Kessel, 4 april 2001) is een Belgische actrice en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.