DI-RECT kondigt stadionconcert in De Kuip aan

Di-Rect
DI-RECT kondigt stadionconcert in De Kuip aan
Door RobZ op 19 juni 2024 - 23:22 DI-RECT geeft op zaterdag 14 juni 2025 een concert in stadion De Kuip, in Rotterdam. Het wordt het grootste concert uit de carrière van de Haagse band die volgend jaar vijfentwintig jaar bestaat. Het nieuws werd vanmorgen bekendgemaakt tijdens een De 538 Ochtendshow die werd uitgezonden vanuit De Kuip. Hier werden een aantal fans verrast met een showcase.

Na grote concerten van internationale supersterren zoals Rammstein, U2, The Rolling Stones en Bob Dylan is het voor het eerst in vijf jaar dat er weer een grootschalig concert gaat plaatsvinden in De Kuip. “Als kleine jongens hebben we stiekem wel eens gedroomd om ooit in een stadion te spelen. Dat dit nu echt gaat gebeuren, op een plek waar geschiedenis is geschreven met stadionshows van Rolling Stones, U2 en Prince, is letterlijk een droom die uitkomt. Het gaat in alle opzichten onze grootste show ooit worden en we kijken er bijzonder naar uit dit avontuur met onze fans te gaan beleven.” aldus DI-RECT.

Lilian de Leeuw, directeur van Stadion Feijenoord laat weten dat het waarschijnlijk het laatste concert in de Kuip wordt. "We willen stoppen met deze traditie vanwege nieuwbouw rondom het stadion".

De kaartverkoop voor het concert van Di-rect in de Kuip op 14 juni 2025 start zaterdag 22 juni om 10:00 uur via deze site.

Tickets voor Di-rect in de Kuip hebben de volgende prijzen gekregen:
Staanplaats op het veld: €79,95
Zitplaats 1e Ring – Best Seats: €89,95
Zitplaats 1e Ring: €79,95
Zitplaats 2e Ring – Best Seats: €79,95
Zitplaats 2e Ring: €69,95
Zitplaats met beperkt zicht: €54,95

Ter promotie van het stadionconcert opent DI-RECT op 20 juni om 12.00 een bijzondere pop-up store in de Rotterdamse Koopgoot. Hier zullen de eerste limited edition fysieke ‘collectors item’ tickets worden verkocht door de band zelf. Fans kunnen hier ook exclusieve merchandise kopen. De pop-up store is geopend van donderdag t/m zondag (20 - 23 juni).


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Di-rect in De Kuip
Tickets Di-rect
za 14 jun
De Kuip, Rotterdam
€ 79,95
Capitole Gent news

BETH HART KOMT NAAR CAPITOLE IN GENTDe Amerikaanse singer-songwriter Beth Hart komt in november naar België om...

Melkweg

ZANGERES NATHY PELUSO GAAT BEGIN VOLGEND JAAR OP... Nathy Peluso is een Argentijnse, Spaanse en Italiaanse zangeres. Peluso,...

REACTIES

Avatar romy74
do 20 jun 2024 17:04

romy74 Die zijn niet bang

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.