Regenval zorgt ook voor minder parkeerplaatsen bij Bruce Springsteen in Werchter

review: Bruce Springsteen & The E Street Band - 11/06 - Megaland Bruce Springsteen & The E Street Ba
Regenval zorgt ook voor minder parkeerplaatsen bij Bruce Springsteen in Werchter
Door PhaedraW op 26 juni 2024 - 11:39 Bruce Springsteen & The E Street Band staan op dinsdag 2 juli op het, inmiddels volledig uitverkochte, Festivalpark in Werchter. Wegens het slechte weer van de afgelopen weken zijn een aantal terreinen zijn te nat om volledig als parking te dienen, en het lijkt erop dat de zomerse temperaturen in de loop van het concert geen verbetering zullen bieden. Hierdoor zal de organisatie een heel stuk minder parkeertickets aanbieden. Voor wie al een wel een parkeerticket geeft gekocht, heeft gegarandeerd plaats op de gekozen parking.

Ook bij recente edities van Graspop Metal Meeting en Pinkpop waren er vanwege de overvloedige regenval van de laatste maanden minder parkeerplekken beschikbaar.

Er zijn gelukkig alternatieven voor de auto bij het concert van Bruce Springsteen in Werchter. Livenation België roept mensen op met de fiets of het openbaar vervoer naar Werchter te komen. Er zijn Park & Bike parkings op afstand en je kan dan met een Event Shuttle naar het terrein.

Wie toch met de auto wil komen, wordt aangeraden te parkeren in Leuven (P Vaartkom, P Philipssite) of Aarschot (P station). Vanaf zowel station Leuven als Aarschot, op wandelafstand van de parkings, rijden gratis pendelbussen naar Werchter.

Kom je met de fiets? Er zijn heel wat aangename fietsroutes, uit de richting van Leuven, Mechelen, Heist-op-den-Berg en Aarschot. Dichtbij het Festivalpark kan je je fiets GRATIS achterlaten in 1 van de 3 bemande fietsenstallingen:

Fietsenstalling BLAUW (kant Haacht), aan Scharent
Fietsenstalling ROZE (kant Rotselaar), aan de Provinciebaan
Fietsenstalling GROEN (kant Werchter-dorp), vlakbij de brug van Werchter


Pendelbus
In 2024 reis je met de pendelbus GRATIS naar het Festivalpark vanaf de stations van Aarschot en Leuven. De bussen rijden doorlopend heen en weer tussen de stations en de haltes bij het Festivalpark vanaf 12u ’s middags tot 2u ‘s nachts. Het is mogelijk dat je even moet wachten voor je de bus op kan stappen op drukke momenten.

Trein
Vlot heen & weer, dat kan met de trein! Na het festival legt NMBS speciale nachttreinen in vanuit zowel Aarschot als Leuven. Deze nachttreinen zijn alleen toegankelijk met het e-treinbiljet Bruce Springsteen.

Houdt de website van Livenation BE in de gaten voor de laatste updates rondom vervoer.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Bruce Springsteen & The E Street Band in Festivalpark Werchter
Tickets Bruce Springsteen & The E Street Band
di 02 jul
Festivalpark Werchter, Werchter
€ 138,00 - 208,00
Patronaat news

FOTOTENTOONSTELLING TER ERE VAN 40-JARIG JUBILEUM...Poppodium Patronaat bestaat dit jaar 40 jaar en dat wordt op tal van...

Splendid

SPLENDID KONDIGT NIEUW ALBUM EN BIJBEHORENDE... Splendid brengt deze zomer hun nieuwe album "Reality Check" uit en gaat ter...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.