Fototentoonstelling ter ere van 40-jarig jubileum Poppodium Patronaat

Patronaat news_groot
Fototentoonstelling ter ere van 40-jarig jubileum Poppodium Patronaat
Door MartinaFagel op 27 juni 2024 - 11:21 Poppodium Patronaat bestaat dit jaar 40 jaar en dat wordt op tal van manieren gevierd. Er zijn speciale concerten, er is een podcast gelanceerd en er komt deze zomer een speciale fototentoonstelling! Vanaf 5 juli kunnen bezoekers in de Janskerk in Haarlem herinneringen ophalen aan (pop)muziek en onvergetelijke momenten in Patronaat. Maak een trip door beeld, geluid en archiefmateriaal uit 1984-2024 en laat je meeslepen door de verhalen van bezoekers, artiesten en (oud-)medewerkers.

Om het jubileumjaar extra kracht bij te zetten wordt het archief van Stichting Patronaat dit jaar aan het Noord-Hollands archief overgedragen. Hiermee krijgt de geschiedenis van het Poppodium daar een blijvende plek.

De tentoonstelling in de Janskerk in Haarlem is te zien vanaf 5 juli tot en met 8 november 2024. De openningstijden van maandag tot en met vrijdag is: 09:00-17:00 en iedere derde zaterdag van de maand is de Janskerk voor deze tentoonstelling geopend van 09:00-16:00. De tentoonstelling is gratis te bezoeken.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Wishbone Ash

WISHBONE ASH GEEFT IN FEBRUARI ZESTAL CONCERTEN IN... Wishbone Ash is een Britse rockband, opgericht in 1969, en treedt nog...

Bruce Springsteen

REGENVAL ZORGT OOK VOOR MINDER PARKEERPLAATSEN BIJ... Bruce Springsteen & The E Street Band staan op dinsdag 2 juli op het,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.