beabadoobee kondigt extra show aan in Paradiso

review: Beabadoobee - 17/03 - Tolhuistuin
beabadoobee kondigt extra show aan in Paradiso
Door noasgallery op 01 juli 2024 - 13:01 beabadoobee geeft een extra concert in Paradiso. Ze zou met haar tour al op 28 november optreden in Paradiso, maar doordat de show snel was uitverkocht, is er nog een extra show bijgekomen op 25 november.

Beatrice Kristi Ilejay Laus, bekend als beabadoobee, werd geboren op de Filipijnen en groeide op in Londen. Op 17-jarige leeftijd begon ze muziek te maken en haar eerste nummer 'Coffee' werd een onverwachte hit op YouTube. Haar debuutalbum 'Fake It Flowers' uit 2020, met invloeden van alternatieve poprock uit de jaren '90, kreeg lovende kritieken, waaronder van Taylor Swift, die haar uitnodigde voor haar Eras Tour in 2023.

Op haar tweede album 'Beatopia' verkende beabadoobee nieuwe stijlen zoals folk, bossanova en hiphop, en werkte ze samen met Matt Healy en PinkPantheress. Voor haar derde album 'This Is How Tomorrow Moves' verhuisde ze naar Malibu om te werken met Rick Rubin en Jacob Bugden. Dit album markeert haar overgang naar volwassenheid.

Ticketverkoop is al van start gegaan en een ticket heb je al vanaf 41,40 euro.

Klik hier om tickets te bemachtigen voor beabadoobee in Paradiso



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Beabadoobee in Paradiso
Tickets Beabadoobee
ma 25 nov
Paradiso, Amsterdam
€ 36,00
cocorosienieuws

COCOROSIE GEEFT DEZE ZOMER TWEE SHOWS IN NEDERLAND CocoRosie komt deze zomer naar Nederland. Op 14 augustus spelen ze in...

anastacia

ANASTACIA KOMT MET 'NOT THAT KIND' TOUR LANGS... Op 7 april 2025 staat Anastacia op het podium van 013 in Tilburg, gevolgd...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.