Papa Roach op tour vanwege 25e jubileum debuutalbum 'Infest'

review: Pukkelpop 2018 - Vrijdag Papa Roach
Papa Roach op tour vanwege 25e jubileum debuutalbum 'Infest'
Door RobZ op 01 juli 2024 - 20:49 "Cut my life into pieces. This is my last resort." Deze legendarische lyrics kan je binnenkort live meeschreeuwen, want Papa Roach komt met hun 'Rise of the Roach' tournee naar België en Nederland!

De band viert het 25e jubileum van het album INFEST, bekend van de hitsingle Last Resort en belooft hun grootste productie tot nu toe. De tour zal naast het Europese vasteland ook een stop maken in de OVO Arena Webley in Londen. Op maandag 3 februari 2025 geeft Papa Roach een concert in de Vorst Nationaal te Brussel. Een dag later, op dinsdag 4 februari is Papa Roach ook te zien in Afas Live.

Papa Roach werd in de jaren 90 in high school opgericht door zanger Jacoby Shaddix. De bandnaam is een samenstelling van de bijnamen van de zanger zijn grootvaders, die ook muzikanten waren. Sinds hun high school days heeft de band onder andere al tien studioalbums uitgebracht, twaalf nummer 1-hits gescoord en twee Grammy nominaties op zak. Papa Roach was én blijft ook vandaag nog de leider in alternatieve hardrockmuziek. De twee shows in de BeNeLux hebben de volgende datums gekregen:

03-02-2025 - Papa Roach - Vorst Nationaal, Brussel (tickets)
04-02-2025 - Papa Roach - AFAS Live, Amsterdam (tickets)

De kaartverkoop van de concerten van Papa Roach start vrijdag 5 juli. Als je tickets voor het concert in Afas Live wilt komen, moet je om 10:00 uur klaarzitten. De kaartverkoop voor het concert in Vorst Nationaal start een uur later (om 11:00 uur dus). Tickets kosten 55,88 voor het concert in Brussel en 58,24 euro in Amsterdam.

Koop hier tickets voor Papa Roach in Vorst Nationaal. Hier kan je terecht als je liever tickets koopt voor Papa Roach in Afas Live. We kunnen je vanzelfsprekend weer een reminder mailen. Stel deze hier in voor het concert in Vorst Nationaal en/of Afas Live.




Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Papa Roach in Vorst Nationaal
Tickets Papa Roach
KIES TICKET
ma 03 feb
€ 55,88
Start voorverkoop: 05 juli 11:00 uur
Stuur mij herinnering als voorverkoop begint
The Flaming Lips

THE FLAMING LIPS GEVEN IN 2025 CONCERTEN IN... The Flaming Lips is een psychedelische rock band uit Oklahoma, Verenigde...

Davina Michelle

DAVINA MICHELLE KONDIGT 'HIGHER TOUR' AAN MET VIJF... De Nederlandse zangeres Davina Michelle heeft een nieuwe tour aangekondigd...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.