Vijf concerttips voor het najaar

review: Paceshifters - 29/08 - Podium Victorie Paceshifters
Vijf concerttips voor het najaar
Door RobZ op 08 juli 2024 - 18:17 Nu is het zomer en staat de livemuziek in het teken van stadionconcerten en festivals, maar als de herfst valt, ligt het zwaartepunt weer in de vele concertzalen en theaters die Nederland rijk is. In dit artikel zetten we vijf tours op een rijtje die je echt niet mag missen.

Fish
Van 4 oktober t/m 10 november - tien keer in Nederland en België te zien

Fish, de legendarische zanger van de Britse rockband Marillion, komt dit najaar naar Nederland en België. Bekend om zijn krachtige stem en poëtische teksten, brak Fish in de jaren '80 door met hits als "Kayleigh" en "Lavender". Na zijn vertrek bij Marillion in 1988, startte hij een succesvolle solocarrière. Fans kunnen zich verheugen op een mix van klassiekers van Marillion en solo-nummers tijdens deze tour, waarin hij zijn indrukwekkende carrière viert.

Krezip
Van 14 september t/m 30 november - elf keer in Nederland en België

Krezip, de populaire Nederlandse band rondom zangeres Jacqueline Govaert, maakte in 2019 een comeback na een lange pauze. Met hits als "I Would Stay" en "Sweet Goodbyes" hebben ze een vaste plek in het Nederlandse poplandschap veroverd. Deze herfst touren ze door Nederland en België, waarbij ze zowel nieuwe nummers als hun klassiekers ten gehore brengen. Hun energieke optredens en meeslepende ballads zorgen steevast voor uitverkochte zalen en enthousiaste fans.

S10
Van 12 november t/m 28 december - elf keer met theatertour ‘Groeipijn’ in Nederland en België

S10, oftewel Stien den Hollander, is, zeker na haar deelname aan het songfestival, een ster in de Nederlandse muziekwereld. Met haar unieke mix van rap en zang weet ze een breed publiek te raken. Haar teksten zijn eerlijk en persoonlijk, wat haar muziek een bijzondere diepgang geeft. Tijdens haar theatertour ‘Groeipijn’ neemt S10 het publiek mee op een emotionele reis door haar leven en carrièregroei. Verwacht een intieme en indrukwekkende show waarin haar kwetsbaarheid en kracht centraal staan.

Di-rect
Vanaf 20 september langs tal van poppodia en theaters

De Haagse band Di-rect heeft de afgelopen jaren bewezen een van de grootste rockbands van Nederland te zijn. Met hun dynamische optredens en een indrukwekkend repertoire vol hits zoals "Times Are Changing" en "Inside My Head", weten ze keer op keer het publiek te betoveren. Hoewel ze volgend jaar zomer in De Kuip staan, kun je deze herfst al genieten van hun muziek tijdens hun uitgebreide tour langs diverse poppodia en theaters. Mis deze kans niet om Di-rect van dichtbij te zien.

Paceshifters
Vanaf 3 oktober - zeven clubshows

De Paceshifters zijn een Nederlandse rockband die bekend staat om hun rauwe energie en grunge-invloeden. Met hun stevige sound en meeslepende optredens hebben ze een loyale schare fans opgebouwd. Dit najaar geven ze zeven clubshows waarin ze hun nieuwste werk en bekende nummers zullen spelen. Als je houdt van intense, energieke rockmuziek, dan zijn de concerten van Paceshifters een absolute aanrader.


Als de dagen korter worden is er dus weer veel te doen op de Nederlandse (en ook Belgische) podia. Van de krachtige stem van Fish en de meeslepende ballads van Krezip tot de unieke klanken van S10, de dynamische optredens van Di-rect en de rauwe energie van Paceshifters, er is voor elk wat wils. Deze herfst belooft een muzikale traktatie te worden voor liefhebbers van livemuziek.

Voor degenen die liever thuis blijven, zijn er ook genoeg manieren om zich te vermaken. Een gokje wagen op hun telefoon of computer is een van de opties. Hier vind je een overzicht van alle legale goksites in Nederland. Zo is er voor iedereen iets te beleven in het najaar, of je nu de deur uitgaat voor een concert of thuis blijft voor wat online vermaak.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Ed Sheeran

TWEEDE CONCERT VOOR ED SHEERAN IN ANTWERPENVanochtend ging het exclusieve BeNeLux concert van Ed Sheeran in de verkoop....

AFAS Live

ZO! GOSPEL CHOIR VIERT 15-JARIG BESTAAN IN AFAS LIVE Op zondag 16 februari viert ZO! Gospel Choir haar 15-jarig bestaan in AFAS...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.