Punkbands in het kader van 'Uitholling Bovenlangs' op Into the Great Wide Open en in Paradiso

No Brains
Punkbands in het kader van 'Uitholling Bovenlangs' op Into the Great Wide Open en in...
Door RobZ op 12 juli 2024 - 11:57 Punk is terug, ditmaal in een hernieuwde vorm. Het zijn niet de punkers van weleer die de muziek nieuw leven inblazen, maar jongeren, veelal onder de twintig, getergd door lockdowns en opgezadeld met een toekomstbeeld gehuld in smog, die met nieuwe energie komen.

De verzamelplaat 'Uitholling Bovenlangs' presenteert één Belgische punkband en zeven Nederlandse, en biedt daarmee een onvolledig overzicht van de bloeiende punkscene in de Lage Landen. Een LP op 45 toeren omdat 33 te langzaam is voor het razende brein van deze punks. In samenwerking met Plato Utrecht en Into The Great Wide Open wordt de plaat op 30 augustus uitgebracht.

Onder dezelfde naam gaan de Punkers de planken op. Op Into The Great Wide Open spelen Achterlicht, Clitteband en Frontsector op de heilige grond waar de plaat opgenomen werd en op woensdag 4 september wordt er ook in Paradiso opgetreden door: The Covids, No Brains, Achterlicht, Clitteband, Eyesores, Maria Iskariot, Frontsector en Apeshit. Tickets kosten 14,50 + lidmaatschap en zijn hier te koop.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets UItholling Bovenlangs in Paradiso
Tickets UItholling Bovenlangs
wo 04 sep
Paradiso, Amsterdam
€ 12,50 - 16,00
Memphis Maniacs nieuw1

MEMPHIS MANIACS NEEMT AFSCHEID MET CLUBTOUR LANGS...Sinds 2006 hebben Memphis Maniacs Nederland veroverd met hun unieke mix van...

Black Coffee

ALLNIGHTER SHOW BLACK COFFEE IN ROTTERDAM AHOY De Zuid-Afrikaanse DJ en producer Black Coffee geeft in de nacht van 4...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.