Benson Boone langs Afas Live en Vorst Nationaal

review: Benson Boone - 20/04 - Paradiso Benson Boone
Benson Boone langs Afas Live en Vorst Nationaal
Door RobZ op 19 juli 2024 - 17:17 1 Benson Boone heeft zijn Fireworks & Rollerblades World Tour uitgebreid met nieuwe data in Europa en het Verenigd Koninkrijk. Nadat hij zijn onlangs aangekondigde Amerikaanse tourdata in oktober heeft afgerond, geeft hij op 2 november een concert in Vorst Nationaal te Brussel en komt hij 11 november langs in AFAS Live te Amsterdam. Vorig jaar onze fotograaf nog aanwezig bij het concert van Benson Boone in Paradiso!

Benson is op tour met zijn debuutalbum Fireworks & Rollerblades. De tweemaal platina single ‘Beautiful Things’ – het nummer 1 meest gestreamde nummer dit jaar tot nu toe – stond zeven weken op nummer 1 in de Billboard Global 200 chart, bereikte nummer 1 in de Top 40 en Hot AC radio, en steeg naar nummer 2 in de Billboard Hot 100-hitlijst. Het nummer is ook zojuist toegetreden tot de "Billions Club" op Spotify, heeft 1 miljard streams op het platform overschreden en heeft tot nu toe in totaal meer dan 1,8 miljard streams verzameld.

De kaartverkoop van de concerten van Benson Boone start donderdag ochtend 25 juli om 10:00 uur precies. Tickets kosten 58,24 per stuk voor het concert in de Afas Live. Voor Vorst Nationaal geldt een vanafprijs van 45,80 euro. De duurste tickets kosten 57,01.

Hier koop je tickets voor Benson Boone in Vorst Nationaal.
Hier kan je terecht als je tickets wilt kopen voor Benson Boone in Afas Live.

We kunnen je een mail sturen als de voorverkoop begint. Stel hiervoor een ticketreminder in voor de show in Amsterdam en/of Brussel.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Benson Boone in Vorst Nationaal
Tickets Benson Boone
KIES TICKET
za 02 nov
Benson Boone
Vorst Nationaal, Brussel
€ 45,80 - 57,01
ma 11 nov
Benson Boone
AFAS Live, Amsterdam
€ 58,24
frenna

FRENNA VOOR ZIJN GROOTSTE SHOW TOT NU TOE NAAR DE...Multi-platina artiest Frenna heeft tijdens een uitverkochte editie van...

Doornroosje news

MULA B IN NOVEMBER EN DECEMBER LANGS ZES POPPODIA In mei en juni gaf de Haagse “trapper” Mula B al concerten in Paradiso,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.