Bollywood zanger/-acteur Diljit Dosanjh naar Ziggo Dome

Diljit Dosanjh
Bollywood zanger/-acteur Diljit Dosanjh naar Ziggo Dome
Door RobZ op 30 juli 2024 - 16:20 1 De punjabi muziekster Diljit Dosanjh komt op vrijdag 11 oktober naar de Amsterdamse Ziggo Dome voor een show in het kader van de Dil-Luminati tour.

Op het gebied van Punjabi-muziek staat Diljit Dosanjh als een symbool van excellentie op het wereldtoneel, waarbij hij de geografische grenzen overstijgt. Vanuit de bruisende staat Punjab in India, is Diljit uitgegroeid tot een wereldwijde sensatie: een ster die publiek inpakt met zijn betoverende stem, soulvolle muziek en krachtige optredens. Zijn repertoire van hitsingles omvat o.a. "G.O.A.T" (236 miljoen weergaven), "Lover" (123 miljoen weergaven) en "Proper Patola" (364 miljoen weergaven).

Diljit is niet alleen succesvol in de muziekwereld, ook op het witte doek haalt hij een legioen fans binnen met zijn meeslepende optredens. Met een enorme aanhang op sociale media en een uitstekende aanwezigheid in de Indiase cinema jongleert Diljit moeiteloos met de rollen van acteur, entertainer en influencer, en grijpt hij het publiek met zijn onmiskenbare charme.

Op vrijdag 11 oktober staat Diljit Dosanjh in de Ziggo Dome te Amsterdam. De kaartverkoop start vrijdag 2 augustus om 09:00 uur. Hier koop je tickets voor Diljit Dosanjh in de Ziggo Dome. Er geldt een vanaf-prijs van 61,60 euro. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in!




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Diljit Dosanjh - Dil-luminati Tour in Ziggo Dome
Tickets Diljit Dosanjh - Dil-luminati Tour
vr 11 okt
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 61,60 - 560,00
Behemoth

EXCLUSIEVE SHOW BEHEMOTH IN TILBURG Behemoth komt zondag 13 april 2025 voor een exclusieve show naar Nederland!...

Lauryn Hill

MS. LAURYN HILL & THE FUGEES OOK NAAR... Eerder was al bekendgemaakt dat Ms. Lauryn Hill & The Fugees op 22...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.