DIE ANTWOORD terug naar Nederland en België met ZEF WINTER WONDERLAND tournee

Die Antwoord
DIE ANTWOORD terug naar Nederland en België met ZEF WINTER WONDERLAND tournee
Door RobZ op 09 augustus 2024 - 14:00 1 Komende december komt DIE ANTWOORD terug naar de lage landen. Op zondag 15 december houdt het Zuid-Afrikaanse rave-rap duo halt in Vorst Nationaal, Brussel. En een dag later staan ze in het kader van hun 'ZEF WINTER WONDERLAND’ tour in de Afas Live te Amsterdam. DIE ANTWOORD staat garant voor een stevig feest met hits als 'I Fink U Freeky', 'Baby's On Fire', 'Ugly Boy' en veel meer. De kaartverkoop voor beide concerten start maandag 12 augustus om 10:00 uur.

Na het non-stop toeren, nam DIE ANTWOORD in 2019 een pauze om te doen wat ze het liefst doen: muziek en kunst maken. Na vijf jaar stilte kondigt het duo hun terugkeer aan met een trailer voor hun documentaire genaamd "ZEF The Story of DIE ANTWOORD” en een gloednieuwe tournee, met uitverkochte shows in La Madeleine en TivoliVredenburg eerder dit jaar. Ook was DIE ANTWOORD te zien op Paaspop Schijndel.

Vanaf maandag 12 augustus koop je via deze link tickets voor de concerten van DIE ANTWOORD. Hier kan je terecht als je naar de show in Vorst Nationaal wilt en hier koop je tickets voor DIE ANTWOORD in de Afas Live. Zoals altijd kunnen we je een mail sturen als de voorverkoop begint. Stel hier je reminder in voor het concert in Brussel en/of Amsterdam.




Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Die Antwoord in Vorst Nationaal
Tickets Die Antwoord
KIES TICKET
zo 15 dec
Die Antwoord - Zef Winter Wonderland
Vorst Nationaal, Brussel
€ 58,00
ma 16 dec
Die Antwoord - Zef Winter Wonderland
AFAS Live, Amsterdam
€ 54,88
Oscar and The Wolf

OSCAR AND THE WOLF IN 2025 NAAR ZIGGO DOME EN... Oscar and The Wolf is terug van weggeweest en zal in maart 2025 twee...

Snelle

SNELLE IN MEI 2025 NAAR ANCIENNE BELGIQUE Sinds de release van zijn doorbraaksingle "Reünie" in 2019, is Snelle (Lars...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.