MOJO en Heineken verlengen partnerschap met 7 jaar

Lowlands festival sfeer
MOJO en Heineken verlengen partnerschap met 7 jaar
Door PhaedraW op 19 augustus 2024 - 11:12 1 Al sinds 2015 werken concertorganisator MOJO en Heineken samen. Nu hebben ze tijdens het afgelopen Lowlands weekend bekend gemaakt hun samenwerking met maar liefst zeven jaar te verlengen. Dit is een opmerkelijk lange verlenging aangezien dergelijke samenwerkingen normaal gesproken met drie jaar verlengd. Bezoekers van festivals als Lowlands, Down the Rabbit Hole en North Sea Jazz weten nu dus welk bier ze komende zeven jaar kunnen drinken.

"We zijn verheugd om ons partnership met MOJO te verlengen voor de komende zeven jaar," zegt Maarten Schuurman, Directeur Heineken Nederland. "Deze langdurige samenwerking stelt ons in staat om nog beter in te spelen op de behoeften van MOJO en haar schitterende festivals, evenementen en concerten en samen te werken aan het creëren van unieke en onvergetelijke momenten. Het vertrouwen dat wij in elkaar hebben opgebouwd, vormt de basis voor deze beslissing."

Ronny Hooch Antink, Directeur van MOJO voegt toe: "We zijn als MOJO heel blij dat we de samenwerking met Heineken voortzetten. Door de al lang lopende samenwerking kennen we elkaar goed en opereren we als een team. We vullen elkaar goed aan maar weten elkaar ook scherp te houden zodat we op het hoogste niveau blijven presteren. We zien er dan ook naar uit de komende 7 jaar weer de meest fantastische evenementen met Heineken neer te gaan zetten.”


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BLUAI

NIEUWE TOURNEE BLUAI VANAF NOVEMBERHet Belgische trio BLUAI brengt hun Americana, countrypop en indie folk...

Ramkot

NIEUWE CLUBTOUR RAMKOT IN 2025 Het Gentse powertrio Ramkot komt begin volgend jaar weer naar Nederland....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.