Il Divo na concert in Ziggo Dome ook naar Lotto Arena in Antwerpen

Il Divo
Il Divo na concert in Ziggo Dome ook naar Lotto Arena in Antwerpen
Door RobZ op 20 augustus 2024 - 13:13 1 Begin mei werd bekend dat Il Divo eind oktober een concert geeft in de Amsterdamse Ziggo Dome in het kader van hun ‘XX 20 Year Anniversary Tour’. Vandaag wordt bekend dat het kwartet ook een concert geeft in Antwerpen. Op zondag 3 november 2024 is Il Divo te zien in de Lotto Arena in Antwerpen.

Il Divo bestaat uit Urs Bühler (tenor) uit Zwitserland, Sébastien Izambard (tenor) uit Frankrijk, David Miller (tenor) uit Amerika en nieuw lid Steven LaBrie (bariton) uit Amerika.

Sinds 2004 is het gelauwerd kwartet naar voren getreden als een fenomeen dankzij hun vocale bekwaamheid, optredens over de hele wereld en een ondefinieerbare magie tussen de leden. Ze hebben wereldwijd meer dan 30 miljoen albums verkocht, 50 nummer 1-hits gescoord en 160 gouden en platina-albums achter hun naam staan in 35 landen. Het leven veranderde toen de jongens het tragische overlijden van de oorspronkelijke mede-oprichter Carlos Marín als gevolg van COVID-19 doorstonden. De overgebleven bandleden brachten in 2022 een eerbetoon aan hun gevallen broer met de Greatest Hits Tour. Nu gaan ze op tour vanwege het 20-jarig bestaan van Il Divo.

Tickets voor Il Divo in de Lotto Arena gaan op donderdag 22 augustus om 10:00 uur in de verkoop. Via deze link koop je tickets. We kunnen je ook mailen wanneer de voorverkoop begint. Stel hier een reminder in. Informatie over de ticketprijzen is bij ons nog niet beschikbaar. In de Ziggo Dome geldt er een vanafprijs van 60 euro. De beste zitplaatsen kosten 100 euro. Het is de verwachting dat de tickets in de Lotto Arena vergelijkbaar geprijsd zijn.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Il Divo in Lotto Arena
Tickets Il Divo
zo 03 nov
Lotto Arena, Antwerpen
013tilburgklein

GREY DELISLE IN OKTOBER VIJFMAAL TE ZIEN IN NEDERLANDDe Amerikaanse singer-songwriter Grey DeLisle komt samen met haar band voor...

BLUAI

NIEUWE TOURNEE BLUAI VANAF NOVEMBER Het Belgische trio BLUAI brengt hun Americana, countrypop en indie folk...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.