Amsterdams concert Chappell Roan afgelast

Chappell Roan
Amsterdams concert Chappell Roan afgelast
Door PhaedraW op 29 augustus 2024 - 12:40 1 Chappell Roan zou vanaf september op tournee gaan, waar ze op 4 september in de Melkweg, Amsterdam, zou staan. Nu heeft de zangeres in een kort bericht op X en andere platformen laten weten dat de shows in Parijs en Amsterdam niet meer zullen plaatsvinden. Hierin wordt vermeld dat het te maken heeft met conflicten in de planning. De show in Berlijn kon ook niet meer doorgaan, maar deze hebben ze wel kunnen verzetten.

De kaarthouders van de Chappell Roan show in Amsterdam ontvangen bericht van de organisatie en zullen het bedrag teruggestort krijgen.

De Amerikaanse zangeres is al jaren actief, maar is sinds 2020 razend populair geworden middels haar vrouwelijke en queer-positieve pop muziek met een donker randje. Inmiddels zijn de hits 'Good Luck Babe' en 'HOT TO GO' niet meer van de festival en concert-playlists te denken en is groeit ze uit tot LHBTIQ+ -icoon van deze generatie.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Oasis

TICKETPRIJZEN EN NU AL EXTRA STADIONCONCERTEN VOOR...Het kan je moeilijk ontgaan zijn: Oasis heeft na 16 jaar afwezigheid weer...

Epica

EPICA KONDIGT LIVESTREAM VAN HUN AFAS LIVE SHOW AAN Vorig jaar werden de AFAS Live shows van Epica bekendgemaakt die op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.