Extra concert Acda en de Munnik in de Ziggo Dome

Acda en de Munnik
Extra concert Acda en de Munnik in de Ziggo Dome
Door RobZ op 06 september 2024 - 12:37 1 Acda en de Munnik geven op vrijdag 10 oktober 2025 een extra concert in de Ziggo Dome. Het concert op zaterdag 11 oktober, dat dit weekend werd aangekondigd, raakte vanochtend in 10 minuten uitverkocht. Voor de concerten in de Ziggo Dome zal een compleet nieuwe show met bekende hits en nieuwe muziek worden geschreven. De Poema's zullen beide concerten het voorprogramma verzorgen.

Acda en de Munnik maakten maart 2023 bekend weer samen te komen. In eerste instantie voor een aantal concerten in de Ziggo Dome, maar vanwege de grote interesse volgden ook optredens op de Vrienden van Amstel, vele festivals waaronde Pinkpop en Paaspop en eind dit jaar worden er vier concerten in een uitverkocht Ahoy gegeven. Nu volgt er dus voor de tweede keer een concertserie in de Ziggo Dome.

Thomas Acda: “We zijn zeer dankbaar dat zoveel mensen opnieuw de moeite nemen om een kaartje voor onze concerten te kopen. Een nieuwe theatershow is niet haalbaar in ons huidige gezinsleven maar we schrijven met veel plezier jaarlijks een nieuwe grote AEDM show”. Paul de Munnik: “Natuurlijk zal er muzikaal overlap zijn maar de shows in Ahoy over twee maanden en volgend jaar in Ziggo Dome zullen totaal verschillend zijn. We hebben een jaar de tijd om daar nieuwe muziek en leuke plannen voor te maken en kijken erg uit naar de optredens”.

Tickets voor het extra concert van Acda en de Munnik op vrijdag 10 oktober 2025 zijn per direct te koop. Net als bij het concert van 11 oktober hebben zitplaatsen een vanafprijs van 54,95 euro en heb je een staanplaats vanaf 70,95 euro. Hier koop je tickets voor Acda en de Munnik in de Ziggo Dome.



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Acda en de Munnik in Ziggo Dome
Tickets Acda en de Munnik
KIES TICKET
vr 10 okt
Acda en de Munnik
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 54,95 - 70,95
za 11 okt
Acda en de Munnik
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 54,95
Lorrèn 1

LORRÈN BRENGT 'SUNKISSED' NAAR THEATERS DOOR HEEL...De Amsterdamse singer-songwriter Lorrèn tourt vanaf november door Nederland...

Charlotte de Witte

CHARLOTTE DE WITTE EN AMELIE LENS KONDIGEN TWEE B2B... Na weken teasen op social media en een verborgen boodschap tijdens hun shows,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.