Nobel viert tienjarig bestaan dit najaar met aantal speciale jubileumconcerten

review: Sheila E. - 02/11 - Gebr. De Nobel Sheila E.
Nobel viert tienjarig bestaan dit najaar met aantal speciale jubileumconcerten
Door RobZ op 09 september 2024 - 12:36 1 Op 4 december bestaat de Nobel 10 jaar! Natuurlijk wordt dit heugelijke feit uitgebreid gevierd. In veel genres staan grote nationale en internationale artiesten op het programma, zoals Grandmaster Flash, Jungle By Night, J. Bernardt en Prins S. en De Geit. Een aantal artiesten speelt dit najaar een speciale jubileumshow. Zo komen o.a. Sticks, Monster Magnet, Fresku en Peter Pan Speedrock speciaal voor het 10-jarig jubileum naar de Nobel.

Nobel opende haar deuren in 2014 als opvolger van het roemruchte LVC. Na 10 jaar is de Nobel uitgegroeid tot een toonaangevend podium in de regio Leiden, en staat het voor een vernieuwend en actueel aanbod van popmuziek en andere vormen van (pop)cultuur. Met concerten, festivals, clubnachten en maatschappelijke programmering trekt het podium jaarlijks ruim 80.000 bezoekers.

Directeur Rutger Brouwer: “Met het motto ‘Music makes us!’ willen we de aandacht vestigen op de bijzondere invloed van muziek; op onszelf, op anderen en op de wereld om ons heen. Muziek die ons als mens maakt tot wie we zijn en ons in verbinding brengt met anderen. Voor iedereen bij de Nobel is muziek de grote inspiratiebron voor alles wat we doen. En 10 jaar Nobel is natuurlijk een mooi moment om terug te kijken en herinneringen op te halen aan al die bijzondere momenten die mensen hier hebben beleefd.”

In Nobel zijn dit najaar onder andere de volgende concerten te bezoeken. De shows van Sticks, Monster Magnet, Fresku en Peter Pan Speedrock dus speciaal om het jubileum luister bij te zetten.
21-09-2024 - Grandmaster Flash - Nobel, Leiden
06-10-2024 - J. Bernardt - Nobel, Leiden
19-10-2024 - Monster Magnet - Nobel, Leiden
25-10-2024 - Fresku - Nobel, Leiden
28-11-2024 - Prins S. en De Geit - Nobel, Leiden
30-11-2024 - Peter Pan Speedrock - Nobel, Leiden
07-12-2024 - Sticks - Nobel, Leiden
20-12-2024 - Jungle By Night - Nobel, Leiden

Tickets zijn te koop via de site van Nobel.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Fresku in Nobel
Tickets Fresku
vr 25 okt
Nobel, Leiden
€ 15,50
Doornroosje news

CMAT IN FEBRUARI VOOR CONCERTEN LANGS AMSTERDAM,...Pop sensatie CMAT heeft Ierland en Groot-Brittannië veroverd en ze is van...

Borsato, Marco

ROOD BRENGT MARCO BORSATO'S HITS TOT LEVEN IN DE... De Nederlandse zanger Marco Borsato staat op 26, 27, 28 en 30 december...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.