James Bay viert jubileum en nieuw album met concerten in Paradiso en La Madeleine

review: James Bay - 13/11 - 013 James Bay
James Bay viert jubileum en nieuw album met concerten in Paradiso en La Madeleine
Door RobZ op 09 september 2024 - 13:26 1 James Bay heeft heel wat te vieren! Zijn doorbraaksong "Let It Go" mag tien kaarsjes uitblazen en begin oktober brengt hij zijn vierde studioalbum 'Changes All The Time' uit. Hoog tijd dus om al deze successen te vieren met zijn fans! In januari 2025 tourt de Britse singer-songwriter door Europa met zijn Up All Night Tour! Aan het einde van zijn tournee geeft James Bay concerten in Paradiso te Amsterdam en La Madeleine in Brussel.

Tien jaar geleden bracht, een toen nog onbekende, James Bay het nummer "Let It Go" uit. De song zou, samen met het fenomenale "Hold Back The River", zijn grote doorbraak betekenen. De zeemzoete stem, eerlijke lyrics en onmiskenbare muzikaliteit van de singer-songwriter uit Engeland werden wereldwijd meteen gesmaakt. Dat bewijzen de meer dan 1,2 miljard streams voor "Let It Go" op Spotify, meerdere internationale awards en ontelbare duetten met legendarische artiesten als Mick Jagger, Alicia Keys en Sheryl Crow.

Het is aftellen naar 4 oktober, wanneer James Bay ons een vierde studioalbum cadeau doet. Het album, getiteld 'Changes All The Time', bevat een collab met Noah Kahan en The Lumineers op lead single “Up All Night” en schrijfsamenwerkingen met Brandon Flowers van The Killers en Holly Humberstone.

Op 27 januari 2025 is James Bay met zijn Up All Night Tour te zien in Paradiso, Amsterdam. Twee dagen later op 29 januari is hij ook te zien in La Madeleine te Brussel. Tickets gaan vrijdag 13 september om 10:00 uur in de verkoop. Je bent in België met een ticketprijs van net geen 38 euro goedkoper uit dan bij het concert in Paradiso. Hier kosten de tickets 45,40 en moet je ook nog een lidmaatschap voor Paradiso hebben.

Hier koop je tickets voor de concerten in Paradiso Amsterdam en La Madeleine, Brussel.

We kunnen je een mail sturen als de voorverkoop begint. Stel hiervoor een ticketreminder in voor de shows in Amsterdam en/of Brussel.



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets James Bay in Paradiso
Tickets James Bay
KIES TICKET
ma 27 jan
James Bay
Paradiso, Amsterdam
€ 40,00
wo 29 jan
James Bay
La Madeleine, Brussel
€ 37,80
Toto

TOTO MET NIEUWE EUROPESE TOURNEE LANGS GELREDOME EN...TOTO kondigt vandaag hun tourplannen aan voor februari 2025: de Amerikaanse...

Doornroosje news

CMAT IN FEBRUARI VOOR CONCERTEN LANGS AMSTERDAM,... Pop sensatie CMAT heeft Ierland en Groot-Brittannië veroverd en ze is van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.