Toto met nieuwe Europese tournee langs Gelredome en Vorst Nationaal

review: Toto - 11/2 - 013 Toto
Toto met nieuwe Europese tournee langs Gelredome en Vorst Nationaal
Door RobZ op 10 september 2024 - 11:42 1 TOTO kondigt vandaag hun tourplannen aan voor februari 2025: de Amerikaanse band zal vier keer in het Verenigd Koninkrijk optreden, gevolgd door optredens in nog eens tien andere Europese landen. Nederland en België worden gelukkig niet overgeslagen. Toto zal concerten geven in Vorst Nationaal te Brussel en het Gelredome van Arnhem.

Steve Lukather (gitaar/zang) en Joseph Williams (zang) worden tijdens deze tour vergezeld door Greg Phillinganes (keyboards/zang), Shannon Forrest (drums), John Pierce (bas), Warren Ham (blazers/percussie/zang) en Dennis Atlas (keyboards/zang).

Er zijn maar weinig muzikanten die zo sterk hun stempel op de popmuziek hebben gedrukt als de leden van Toto. Naast hun eigen oeuvre zijn de leden individueel te horen op meer dan vijfduizend albums van verschillende artiesten met een totale albumverkoop van meer dan een half miljard en meer dan tweehonderd Grammy nominaties. De liedjes van Toto worden meer dan drie miljoen keer per dag afgespeeld op alleen al Spotify. Gezamenlijk heeft de Amerikaanse band meer dan vier miljard streams wereldwijd. Toto behoort tot de weinige bands uit de jaren 70 die de veranderende trends en stijlen hebben doorstaan en toch relevant blijven.

Toto geeft op vrijdag 7 februari 2025 een concert in Vorst Nationaal. Een dag later, op zaterdag 8 februari dus, geeft Toto ook een stadionconcert in het Gelredome van Arnhem.

De kaartverkoop van het concert in Brussel start op maandag 16 september om 11:00 uur. Tickets voor het concert in Gelredome, Arnhem zijn vanaf vrijdag 20 september 10:00 uur te koop.

07-02-2025 - Toto - Vorst Nationaal, Brussel (tickets)
08-02-2025 - Toto - Gelredome, Arnhem (tickets)

Hier koop je tickets voor Toto in Vorst Nationaal en hier kan je terecht voor Toto tickets voor het concert in Gelredome.

Dit zijn de ticketprijzen voor Toto in het Gelredome:
Golden Circle - Staanplaatsen: €145,60
GA Standing - Staanplaatsen: €95,20
Premium - Zitplaatsen: €106,40
Rang 1 - Zitplaatsen: €84,00
Rang 2 - Zitplaatsen: €78,40
Rang 3 - Zitplaatsen: €72,80
Rolstoel- en begeleidersplaatsen: €89,60

De ticketprijzen van het concert in Vorst Nationaal zijn 89 euro voor CAT 1 tickets en 74 euro voor CAT 2 tickets.


Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een reminder in voor de shows in Brussel danwel Arnhem.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Toto in Vorst Nationaal
Tickets Toto
KIES TICKET
vr 07 feb
Toto With Special Guest Christopher Cross - Tour 2025
Vorst Nationaal, Brussel
€ 74,00 - 89,00
za 08 feb
€ 72,80
Start voorverkoop: 20 september 10:00 uur
Stuur mij herinnering als voorverkoop begint
Paradiso logo nieuw

THEE SACRED SOULS OPNIEUW TE ZIEN IN NEDERLAND EN...Thee Sacred Souls komen voor een nieuwe tournee naar Nederland en België! Op...

James Bay

JAMES BAY VIERT JUBILEUM EN NIEUW ALBUM MET... James Bay heeft heel wat te vieren! Zijn doorbraaksong "Let It Go" mag tien...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.