Alec Benjamin in maart langs Koninklijk Circus en Afas Live

Alec Benjamin Paradiso 2019 Larissa Pronk
Alec Benjamin in maart langs Koninklijk Circus en Afas Live
Door RobZ op 10 september 2024 - 12:44 1 Na de release van zijn nieuwe album '12 Notes', kondigt multi-platina singer-songwriter Alec Benjamin ook zijn Europese '12 Notes' tournee aan. De Europese tour begint op 5 maart 2025 in de Razzmatazz Room in Barcelona en omvat shows in heel Europa, de tour eindigt op 9 april in Litouwen in de Compensa Concert Hall. Zowel België als Nederland komen aan bod in de tournee. Op dinsdag 18 maart speelt Alec Benjamin in het Koninklijk Circus te Brussel en op vrijdag 21 maart geeft Alec Benjamin ook een concert in Afas Live in Amsterdam.

Alec Benjamin is een multi-platina singer-songwriter, die door TIME wordt omschreven als “pop storyteller for the next generation". Sinds zijn debuut in 2018 heeft hij een aantal hits op zijn naam staan als “Let Me Down Slowly” (3x-Platina), "If We Have Each Other"(Platina), ‘Water Fountain’ (Platina), en “Jesus In LA" (goud). Zijn creatieve geest en natuurlijke manier van vertellen hebben consequent soulvolle popsongs opgeleverd met zijn debuutmixtape Narrated By You (2018) en de daaropvolgende studioalbums These Two Windows (2020) en (Un)Commentary (2022). Alec Benjamin behaalde wereldwijd meer dan 9 miljard streams, heeft op social media meer dan 12,5 miljoen volgers en 1,6 miljard weergaven op zijn YouTube kanaal.

Tickets voor de concerten in Amsterdam en Brussel gaan op vrijdag 13 september om 10:00 uur in de verkoop. Hier koop je tickets voor Alec Benjamin in de Afas Live. Er geldt een vanafprijs van 50,40 euro. Hier kan je tickets kopen voor Alec Benjamin in Koninklijk Circus.

Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een reminder in voor de shows in Amsterdam en/of Brussel.




Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Alec Benjamin - 12 Notes Tour in Koninklijk Circus
Tickets Alec Benjamin - 12 Notes Tour
KIES TICKET
di 18 mrt
Alec Benjamin – 12 Notes Tour
Koninklijk Circus, Brussel
€ 38,15
di 18 mrt
Alec Benjamin – 12 Notes Tour | Vip Packages
Koninklijk Circus, Brussel
€ 119,90 - 220,00
vr 21 mrt
Alec Benjamin - 12 Notes Tour
AFAS Live, Amsterdam
€ 50,40
vr 21 mrt
Alec Benjamin - 12 Notes Tour | Vip Packages
AFAS Live, Amsterdam
€ 134,40 - 245,00
Krezip

KREZIP SPEELT IN 2025 HUN THEATERSHOW NOG NEGEN KEERIn april was Krezip in een flink aantal Nederlandse theaters te zien met een...

Paradiso logo nieuw

THEE SACRED SOULS OPNIEUW TE ZIEN IN NEDERLAND EN... Thee Sacred Souls komen voor een nieuwe tournee naar Nederland en België! Op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.