David Gray volgend jaar langs Amsterdam en Brussel met nieuw album 'Plus & Minus'

David Gray
David Gray volgend jaar langs Amsterdam en Brussel met nieuw album 'Plus & Minus'
Door RobZ op 13 september 2024 - 12:00 1 Met zijn nostalgische stem en introspectieve folktronica is David Gray een van de vaste waarden van de Briste muziekscene. De singer-songwriter kondigt een nieuw hoofdstuk in zijn carrière aan met het album 'Dear Life' en een tournee in 2025. David Gray geeft in april 2025 concerten in Koninklijk Circus, Brussel en Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Zangeres Talia Rae gaat mee op tour van David Gray. Vandaag komt de nieuwe single uit waarin zij meezingt.

David Gray, al actief sinds midden jaren 90, brak bij het brede publiek door met zijn vierde album 'White Ladder'. Het album stond drie jaar lang in de UK Top 100 dankzij klassiekers als "Babylon", "Please Forgive Me" en "Sail Away". Met meer dan 7 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd blijft 'White Ladder' het best verkochte album van Ierland tot nu toe, en staat het nog steeds in de top 30 van best verkochte Britse albums aller tijden. Terwijl grote sterren als Adele, Hozier en Ed Sheeran zijn impact en invloed erkennen, blijft David Gray zijn eigen pad bewandelen.

De concerten van David Gray staan nu zo in de agenda:
07-04-2025 - David Gray - Koninklijk Circus, Brussel (tickets)
09-04-2025 - David Gray - Koninklijk Theater Carré, Amsterdam (tickets)

Tickets gaan vrijdag 20 september om 10:00 uur in de verkoop via bovenstaande links. Om aanwezig te zijn moet je rekening houden met een vanaf-prijs van 43 euro.




Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets David Gray in Koninklijk Circus
Tickets David Gray
KIES TICKET
ma 07 apr
€ 43,60 - 59,95
Start voorverkoop: 20 september 10:00 uur
Stuur mij herinnering als voorverkoop begint
carre

EXTRA CONCERTEN VOOR BEAR'S DEN IN AMSTERDAM EN BRUSSELVanochtend startte de kaartverkoop van de tournee van Bear's Den rond het...

Dua Lipa2

DUA LIPA VOOR TWEE CONCERTEN NAAR AMSTERDAM EN... Het nieuwste album van Dua Lipa is nog maar uit sinds begin mei en toch staan...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.