Meld een bug/probleem en maak kans op een Festivalinfo t-shirt

T-shirt
Meld een bug/probleem en maak kans op een Festivalinfo t-shirt
Door RobZ op 13 september 2024 - 14:32 1 Twee weken geleden zijn de Festivalinfo sites verhuisd naar nieuwe servers. Lees hier de aankondiging van de verhuizing. Misschien heb je het al wel gemerkt, onze sites reageren sneller dan ooit en worden nu niet meer traag als er bij breaking nieuws meer dan een paar honderd mensen tegelijk op onze sites surfen.

Hoewel de overstap naar nieuwe technologie en infrastructuur veel voordelen heeft gebracht, hebben we ook te maken gehad met enkele onverwachte problemen en bugs. We hebben al veel van deze problemen opgelost, maar we blijven continue werken aan verbeteringen.

Als je een probleem of bug tegenkomt op Festivalinfo.nl, Podiuminfo.nl, Cabaretinfo.nl of Agendainfo.nl, laat het ons dan weten! Stuur een beschrijving van het probleem, de url en eventueel een screenshot naar [email protected].

Als blijk van waardering voor je hulp verloten we 3 Festivalinfo t-shirts onder de mensen die ons wijzen op dingen die problemen geven of beter kunnen.

Dus: help Festivalinfo (en jezelf) en meld eventuele problemen die je tegenkomt!


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bastille

BASTILLE PRESENTEERT NIEUWE ALBUM '&' MET...Tot ieders grote vreugde is het Londense kwartet Bastille terug! Na hun...

carre

EXTRA CONCERTEN VOOR BEAR'S DEN IN AMSTERDAM EN BRUSSEL Vanochtend startte de kaartverkoop van de tournee van Bear's Den rond het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.