Bastille presenteert nieuwe album '&' met intieme shows in Brussel en Amsterdam

Bastille
Bastille presenteert nieuwe album '&' met intieme shows in Brussel en Amsterdam
Door RobZ op 13 september 2024 - 16:20 1 Tot ieders grote vreugde is het Londense kwartet Bastille terug! Na hun laatste tournee in 2022 waarmee ze op de grootste podia ter wereld speelden, waaronder ook Vorst Nationaal en Ziggo DOme, zijn de Britten nu terug voor een nieuw avontuur. 25 oktober komt het nieuwe Bastille album "&" uit en dit wordt intiem voorgesteld met een kleine reeks theatershows. Brussel en Amsterdam komen gelukkig aan de beurt. Op 11 november 2024 staat Bastille in het Koninklijk Circus in Brussel en twee dagen later, op woensdag 13 november, geeft Bastille een concert in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Sinds 2013 en hun succesvolle debuutalbum 'Bad Blood' hebben Dan Smith en zijn bandleden zich gevestigd als echte popsterren. Hun vermogen om popsongs te maken en live een energie over te brengen, zorgden voor succes in alle uithoeken van de wereld. Na hun vierde langspeler 'Give Me The Future' (2022), kondigt Bastille de komst aan van een nieuw album getiteld '&' (Ampersand), dat op volgende maand verschijnt. Bastille presenteert “&” in vier delen. Voorafgaand aan de volledige release op 25 oktober brengt Bastille het album in vier delen uit. Eerder verscheen al “&” Part One met de nummers Intros and Narrators, Eve & Her Paradise Lost, Seasons & Narcissus and Emily & Her Penthouse In The Sky. Vandaag verschijnt “&” Part Two met de nummers Blue Sky & The Painter en Leonard & Marianne.

Tickets voor de intieme theaterconcerten in Brussel en Amsterdam gaan vrijdag 20 september om 11:00 uur in de verkoop. Tickets hebben in Koninklijk Theater Carré een vanafprijs van 44,80 euro. Voor het concert in Koninklijk Circus betaal je of 49,05 of 59,05 euro. Hier koop je tickets voor Bastille in Carré en hier koop je tickets voor Bastille in Koninklijk Circus.

We kunnen je vanzelfsprekend een remindermail sturen als de voorverkoop begint. Stel deze in via de links voor Brussel en/of Amsterdam!




Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Bastille in Koninklijk Circus
Tickets Bastille
KIES TICKET
ma 11 nov
€ 49,05 - 59,95
Start voorverkoop: 20 september 11:00 uur
Stuur mij herinnering als voorverkoop begint
Jamie Cullum news

JAMIE CULLUM NAAR BRUSSEL, ANTWERPEN EN UTRECHTNa groot succes op North Sea Jazz 2024, komt Jamie Cullum nu met zijn eigen...

festivalinfonieuwlogo

MELD EEN BUG/PROBLEEM EN MAAK KANS OP EEN... Twee weken geleden zijn de Festivalinfo sites verhuisd naar nieuwe servers....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.