PIXL Club presenteert slotprogramma met Boys Noize en Yotto in Eindhoven

Boys Noize
PIXL Club presenteert slotprogramma met Boys Noize en Yotto in Eindhoven
Door Kae_ op 18 september 2024 - 14:24 1 Vanaf vrijdag 18 oktober tot en met zaterdag 26 oktober 2024 komt de Eindhovense pop-up club PIXL Club met een divers en internationaal slotprogramma. Na twee keer eerder uitstel te hebben gekregen, zal deze pop-up voorgoed verdwijnen. Op 1 november moet het pand plaatsmaken voor de sloopkogel, maar niet voordat PIXL Club uitpakt tijdens de Dutch Design Week.

Een van de opvallendste namen is Boys Noize. De Duitse DJ, nu woonachtig in Portugal, heeft talloze club- en festivalhits en meer dan tweehonderd miljoen streams op Spotify. Met zijn kenmerkende stevige electrosound staat hij garant voor een spectaculaire show op zondag 20 oktober. Ook de Finse melodic house DJ Yotto, bekend om zijn warme en melodieuze sound, zal optreden. PIXL Club verwelkomt hem op dinsdagavond 22 oktober in de booth op Strijp-S. Daarnaast staat op donderdagavond huisvriend Jeroen Delodder, Belgische DJ en radiopresentator van Studio Brussel, met zijn Disco Donderdag-concept. Delodder stond deze zomer op grote festivals als Tomorrowland en Pukkelpop.

Het programma omvat verder een live radioshow op Glow FM op vrijdag 18 oktober, een evenement van ‘Vriendenboekje’ op zaterdag 19 oktober, en de PIXL Closing op zaterdag 26 oktober, waar alle vier de resident DJ’s voor de laatste keer draaien in het huidige pand.

20-10-2024 - Boys Noize - PIXL Club, Eindhoven
22-10-2024 - Yotto - PIXL Club, Eindhoven
24-10-2024 - Disco Donderdag - PIXL Club, Eindhoven
26-10-2024 - Pixl Closing - PIXL Club, Eindhoven

Tickets zijn te koop vanaf woensdag 18 september om 19:00 uur. Via de site van Pixl Club zorg je dat je aanwezig bent.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Iron Maiden

IRON MAIDEN MET 'RUN FOR YOUR LIVES' TOUR NAAR...Iron Maiden heeft vanochtend een nieuwe tournee aangekondigd. De...

K's Choice

NIEUWE AKOESTISCHE 'TIME IS A PARASITE - 30 YEARS OF... Wegens groot succes afgelopen april, zal K's Choice hun jubileumtour...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.