De Kast viert 35-jarig bestaan met concert in Ahoy

De Kast - AFAS Live news_groot
De Kast viert 35-jarig bestaan met concert in Ahoy
Door RobZ op 20 september 2024 - 16:28 1 Op vrijdag 14 november 2025 viert de Friese popgroep De Kast in originele bezetting haar 35-jarig jubileum in Rotterdam Ahoy. 1989 is het jaar dat De Kast opgericht wordt en 10 jaar later geeft de band twee uitverkochte concerten in Rotterdam AHOY: de hoogste tijd om in 2025 terug te keren voor een feestje! Na de shows in Rotterdam gaat de band het land in voor een theatertour. De data voor deze tour zijn nog niet bekend.

De Kast is een Nederlandse popgroep, afkomstig uit Friesland. De band verkreeg grote populariteit door krakers als: In Nije Dei, Hart van mijn Gevoel, Eltse Grins Foarby, Woorden Zonder Woorden, In de Wolken en Raak. Ze waren in de jaren ’90 één van de populairste popbands van Nederland en verkochten meer dan 1.000.000 cd’s en singles, wonnen meerdere keren een TMF Award, een Edison én een Gouden Harp voor hun gehele oeuvre en vielen op door hun speciale concerten.

Eind 2002, na een groots afscheidsconcert in de Amsterdam Arena, zet de band hun activiteiten op een laag pitje om vervolgens eind 2006 de draad weer op te pakken met een reünieconcert in het WTC Expo te Leeuwarden tijdens de eerste editie van de Fryske Music Night. Sindsdien komt de band samen om te spelen op speciale gelegenheden.

Op 14 november 2025 vier de Kast hun jubileum op het podium met een aantal speciale vrienden. Wie dit precies zijn, is nog niet bekend. Tickets voor het concert van de Kast in Ahoy zijn vanochtend in de verkoop gegaan. Een staanplaats kost 39,50 euro en voor 49,50 koop je een zitplaats. Hier koop je tickets voor de Kast in Ahoy.



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets De Kast in Ahoy
Tickets De Kast
do 14 nov
Ahoy, Rotterdam
€ 39,50 - 49,50
Dua Lipa

EXTRA CONCERT DUA LIPA IN SPORTPALEIS ANTWERPENDoor de grote vraag naar tickets voegt Dua Lipa een derde show toe voor haar...

Podium Victorie

VICTORIE ALKMAAR VIERT 15JARIG JUBILEUM EN TRAKTEERT... Poppodium Victorie in Alkmaar bestaat 15 jaar. Het poppodium beleefde een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.