Sophie Straat met Kara Ensemble naar Het Concertgebouw voor 'Punk & Pluche'

Sophie Straat
Sophie Straat met Kara Ensemble naar Het Concertgebouw voor 'Punk & Pluche'
Door RobZ op 20 september 2024 - 17:44 1 Op zondag 1 december geeft Sophie Straat een concert in Het Concertgebouw, getiteld ‘Punk & Pluche’, samen met het Kara Ensemble in de Kleine Zaal. Het wordt een intieme avond waarbij Sophie Straat en haar band, ondersteund door de blazers en strijkers van Kara Ensemble, een dwarsdoorsnede van het oeuvre zullen spelen; zacht en klein tot groots en hard.

De kans is groot dat je Sophie Straat kent van haar energieke liveoptredens. De afgelopen vier jaar tourde ze heel het land door en stond ze op festivals van Into The Great Wide Open tot Best Kept Secret en van Wildeburg tot Lowlands. Zelf zegt ze: “Ik ben altijd slecht geweest in keuzes maken. Een ex zei ooit tegen me: je kan niet altijd alles hebben. Dat vond ik kutadvies en ik besloot dat ik dat wel kon. Achteraf gezien had hij ergens wel gelijk. Ik ben nooit ergens écht goed in, heb nooit absolute aandacht en ben er nooit echt volle 100% bij. Zo was ik te mainstream voor de underground en te crusty voor de popwereld. En zo ontstaat Sophie Straat Live in Het Concertgebouw. We willen alles, overal bij horen en tegelijkertijd alsmaar buiten de boot vallen”.

De kaartverkoop voor 'Punk & Pluche' in Het Concertgebouw is al begonnen. Hier koop je tickets die tussen de 19 en 29 euro kosten.




Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Kara Ensemble / Sophie Straat - Punk & Pluche in Concertgebouw
Tickets Kara Ensemble / Sophie Straat - Punk & Pluche
zo 01 dec
Concertgebouw, Amsterdam
€ 19,00 - 29,00
Pink Floyd

PINK FLOYD PROJECT TERUG NAAR ROTTERDAM VOOR TWEE...Na drie spectaculaire én uitverkochte ‘Pink Floyd in De Kuip 1994’ concerten...

Finn Andrews (The Veils)

THE VEILS IN JANUARI VOOR VIJF CONCERTEN NAAR BENELUX Melodieuze, geladen pop/rocksongs van zanger/componist Finn Andrews met zijn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.