Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox met 'Magic & Moonlight' tour langs Amsterdam en Oostende

Paradiso podium
Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox met 'Magic & Moonlight' tour langs Amsterdam en...
Door RobZ op 23 september 2024 - 14:41 1 In oktober is Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox in Eindhoven, Haarlem en Luik te zien, maar volgend jaar komt de groep rond jazzpianist Scott Bradley alweer terug naar de lage landen. Op 19 mei geeft Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox een concert in Paradiso, Amsterdam en een paar dagen later is de groep ook te zien in de Casino Foyer van Kursaal Oostende. Dit in het kader van de Magic & Moonlight tournee.

Scott Bradlee's Postmodern Jukebox, opgericht door pianist Scott Bradlee uit New York, is een collectief van wisselende muzikanten dat hedendaagse hits transformeert in vintage jazz- en swingstijlen uit het begin van de twintigste eeuw. De band werd bekend met hun bijzondere covers van nummers van Lady Gaga, Katy Perry en The White Stripes, vaak in een klassieke big band- of dixielandstijl. Sinds hun eerste video, opgenomen in Bradlee's appartement in 2011, heeft Postmodern Jukebox wereldwijd succes behaald met meer dan 1,9 miljard YouTube-plays. De samenstelling van de band verandert continu, met inmiddels meer dan zeventig muzikanten die deel hebben uitgemaakt van de band.

Tickets voor de concerten in Paradiso en Kursaal Oostende gaan vrijdag 27 september om 10:00 uur in de verkoop. Je bent ongeveer 40 euro kwijt als je aanwezig wilt zijn. Hier koop je tickets voor Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox in Paradiso en hier kan je terecht voor tickets voor de groep in Kursaal Oostende.

19-05-2025 - Paradiso, Amsterdam (tickets)
23-05-2025 - Kursaal Oostende, Oostende (tickets)




Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Scott Bradlee's Postmodern Jukebox in Paradiso
Tickets Scott Bradlee's Postmodern Jukebox
KIES TICKET
das pop

DAS POP TERUG MET TWEE CLUBSHOWS IN BELGIË NA MEER... Das Pop is terug! De Belgische band rond zanger Bent Van Looy en Niek Meul,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.