Ronnie Flex speelt Rémi live in Carré in Koninklijk Theater Carré

Ronnie Flex
Ronnie Flex speelt Rémi live in Carré in Koninklijk Theater Carré
Door PhaedraW op 24 september 2024 - 16:21 1 Ronnie Flex steekt z’n veelgeprezen album ‘Rémi’ in een nieuw jasje voor een show in Koninklijk Theater Carré op 7 december. Het album Rémi, oorspronkelijk uitgebracht in 2017, markeerde een cruciaal punt in de carrière van Ronnie Flex. Nu zeven jaar later, brengt hij het album opnieuw tot leven met live arrangementen speciaal gecreëerd voor deze unieke show. Daarnaast is er ook een dresscode aan toegevoegd: Rémi live in Carré is een gala en de dresscode is Black Tie. 

Ronnie Flex is de artiestennaam van Ronell Langston Plasschaert, een Nederlandse zanger, rapper en producer. Hij verwierf bekendheid met zijn hit Zusje. Andere bekende hits zijn Zeg dat niet en Drank & Drugs, waarop Lil' Kleine ook te horen is. Hij maakte deel uit van collectief New Wave dat in 2016 de Popprijs 2015 kreeg uitgereikt.

De kaartverkoop voor Ronnie Flex - Rémi live in Carré in Koninklijk Theater Carré gaat vrijdag 27 september om 12:00 van start, tickets hebben een vanaf-prijs van €43,26. Hier koop je tickets. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in.




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TICKETS VOOR DIT CONCERT
za 07 dec
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
€ 43,68
Start voorverkoop: vrijdag 27 september 20:00 uur Nog dg uur min sec tot voorverkoop begint
Stuur mij herinnering als voorverkoop begint
013tilburgklein

GALANTIS BEGIN DECEMBER NAAR 013 IN TILBURG Galantis, tegenwoordig alleen bestaande uit Christian Karlsson (ook bekend...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.