Spaanse rapper Morad met 'Eurotour 2025' langs ING Arena en Afas Live

Morad
Spaanse rapper Morad met 'Eurotour 2025' langs ING Arena en Afas Live
Door RobZ op 25 september 2024 - 13:48 1 Zonder de steun van een platenlabel en zonder op de radio gedraaid te worden, heeft Morad op een autonome en organische manier de hitlijsten weten te infiltreren als één van de meest beluisterde artiesten van het land. In 2023 stond Morad nog in de Melkweg Amsterdam en La Madeleine in Brussel. Zijn nieuwe Eurotour 2025 gaat een flink maatje groter.

Op vrijdag 7 februari 2025 geef Morad namelijk een concert in de ING Arena van Brussel en twee dagen later, op zondag 9 februari, is hij ook te zien in Afas Live, Amsterdam.

De unieke flow van Morad, waarmee hij moeiteloos schakelt tussen drill, trap, klassieke rap en UK garage, kent geen trucjes of shortcuts. Dit blijkt duidelijk aan zijn streaming cijfers. Op Spotify trekt hij momenteel bijna 7 miljoen luisteraars per maand. Maar het echte succes van Morad wordt echter niet gemeten in cijfers, maar op straatniveau: zijn muziek klinkt in parken, metro’s, auto’s en op scholen, waar een generatie zich direct met hem verbindt. Morad vertegenwoordigt de stem van de straat, en zijn succes heeft hij behaald zonder ooit zijn afkomst uit het oog te verliezen.

De kaartverkoop voor de Eurotour 2025 concerten van Morad start vrijdag 27 september om 10:00 uur. Tickets kosten 51,52 euro in Amsterdam. De ticketprijs voor het concert in de ING Arena is bij ons (nog) niet bekend.

Hier koop je tickets voor Morad in de ING Arena van Brussel. En hier kan je tickets kopen voor Morad in de Afas Live te Amsterdam.

Een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in voor de shows in Amsterdam en/of Brussel.




Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Morad in ING Arena
Tickets Morad
KIES TICKET
vr 07 feb
Start voorverkoop: 27 september 10:00 uur
Stuur mij herinnering als voorverkoop begint
zo 09 feb
€ 51,52
Start voorverkoop: 27 september 10:00 uur
Stuur mij herinnering als voorverkoop begint
The Lumineers

THE LUMINEERS MET NIEUWE EUROPESE TOURNEE LANGS AFAS... Vandaag kondigen The Lumineers een Europese en Britse tour aan voor 2025...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.