Nieuw initiatief Ancienne Belgique: 20% korting voor studenten op concerttickets

AncienneBelgiquegroot
Nieuw initiatief Ancienne Belgique: 20% korting voor studenten op concerttickets
Door PhaedraW op 26 september 2024 - 10:41 1 Meer studenten laten genieten van live muziek, dat is het doel van het nieuwe initiatief van het Brusselse podium Ancienne Belgique (AB). Op vertoon van je studentenpas kun je vanaf nu gebruik maken van 20% korting op de aanschaf van concerttickets.

Om hier gebruik van te kunnen maken moet je eerst een AB-account aanmaken, waar je kan aangeven dat je student bent, en in het bezit zijn van een geldige studentenpas. Lees hier hoe je als student 20% korting kan krijgen bij Ancienne Belgique!

De komende tijd zullen o.a. Wallows, Mustii, Barry Can't Swim, Tom Walker, Hang Youth en David Kushner het podium betreden.

Het is aan te raden om je studentenpas mee te nemen naar de show waar je tickets voor hebt aangeschaft. AB geeft namelijk aan dat er steekproeven zullen plaatsvinden.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Spot (Oosterpoort) news

DEVIN TOWNSEND SPEELT ZIJN ROCKOPERA 'THE MOTH'...Donderdag 27 maart komt het levenswerk van de visionaire muzikant, componist...

AFAS Live

SPAANSE RAPPER MORAD MET 'EUROTOUR 2025' LANGS ING... Zonder de steun van een platenlabel en zonder op de radio gedraaid te worden,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.