Saxon met 'Hell, Fire and Steel' tour langs 013 Tilburg

review: Saxon + Diamond Head - 03/10 - 013
Saxon met 'Hell, Fire and Steel' tour langs 013 Tilburg
Door RobZ op 30 september 2024 - 11:12 1 Saxon staat op zondag 2 maart in 013 met hun "Hell, Fire And Steel" tour! Naast hun nieuwste album 'Hell, Fire And Damnation' zullen ze hun klassieke 'Wheels of Steel' album volledig live spelen, ter ere van het 45-jarig jubileum. Het optreden in 013 Tilburg is de enige show die Saxon deze tournee in Nederland of België speelt.

Biff Byford van Saxon zegt: “We zijn ontzettend enthousiast om begin volgend jaar terug te keren naar Europa en wilden iets speciaals doen om deze gelegenheid te markeren. De Judas Priest tour was fantastisch om deel van uit te maken en we wilden die energie meenemen naar onze volgende tour. Wat is een betere manier dan het eerste album dat wereldwijd voor ons doorbrak, Wheels of Steel, in zijn geheel te spelen? Natuurlijk zullen we ook onze gebruikelijke hits en andere favorieten van fans spelen, evenals nummers van ons nieuwe album Hell, Fire and Damnation.”

De kaartverkoop voor Saxon in 013 op zondag 2 maart start dinsdag 1 oktober (morgen dus) om 11:00 uur. Tickets kosten 46,08 euro. Hier koop je tickets voor het concert. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een reminder in.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TICKETS VOOR DIT CONCERT
zo 02 mrt
013, Tilburg
€ 46,08
Start voorverkoop: dinsdag 01 oktober 11:00 uur Nog dg uur min sec tot voorverkoop begint
Stuur mij herinnering als voorverkoop begint
Wilco

WILCO TOURT IN JUNI LANGS OPENLUCHTTHEATER...Uitstekend nieuws voor de vele fans van Wilco in België en Nederland. De...

finneas

FINNEAS VOLGEND JAAR MEI VOOR HET EERST SOLO NAAR... De Amerikaanse singer-songwriter en producer FINNEAS komt in mei 2025 voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.