Wilco tourt in juni langs Openluchttheater Rivierenhof en Best Kept Secret

Wilco
Wilco tourt in juni langs Openluchttheater Rivierenhof en Best Kept Secret
Door RobZ op 30 september 2024 - 11:31 1 Uitstekend nieuws voor de vele fans van Wilco in België en Nederland. De alternatieve rockband onder leiding van Jeff Tweedy tourt komende zomer door Europa en geeft een aantal shows in onze contreien. Op zondag 15 juni geeft Wilco een concert op het Best Kept Secret festival. Hiermee is Wilco de eerste naam van de BKS 2025 line-up die bekend wordt. Op maandag 16 juni en dinsdag 17 juni 2025 geeft Wilco ook nog twee concerten in Openluchttheater Rivierenhof in Deurne (Antwerpen).

Wilco bepaalt al bijna drie decennia het underground muzieklandschap zonder kapsones en met bakken vakmanschap. Met een blend van folk, soul, country en pop katapulteerde Jeff Tweedy en de zijnen nummers zoals ‘Jesus, Etc.’, ‘California Stars’, ‘Radio Cure’, ‘Impossible Germany’ en ‘Love Is Everywhere (Beware)’ naar de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld. Wilco is een graag geziene gast in Nederland en België. In 2023 stond de band nog twee keer in TivoliVredenburg en gaf het ook een concert op de Lokerse Feesten.

Tickets voor de concerten van Wilco in Openluchttheater Rivierenhof gaan vrijdag 4 oktober om 11:00 uur in de verkoop. Via de volgende links koop je tickets die 46 euro per stuk kosten:

16-06-2025 - Wilco - Openluchttheater Rivierenhof, Deurne (tickets)
17-06-2025 - Wilco - Openluchttheater Rivierenhof, Deurne (tickets)

Er is bij ons nog geen informatie over de kaartverkoop van Best Kept Secret 2025 bekend. We weten alleen dat het festival in Hilvarenbeek plaatsvindt van vrijdag 13 t/m zondag 15 juni 2025. Er zal ongetwijfeld snel meer Best Kept Secret nieuws volgen.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Wilco in Openluchttheater Rivierenhof
Tickets Wilco
KIES TICKET
ma 16 jun
€ 46,00
Start voorverkoop: 04 oktober 11:00 uur
Stuur mij herinnering als voorverkoop begint
di 17 jun
€ 46,00
Start voorverkoop: 04 oktober 11:00 uur
Stuur mij herinnering als voorverkoop begint
Brihang

BRIHANG SPEELT GROOTSTE EN ENIGSTE ZAALSHOW VAN 2025...Op vrijdag 14 maart 2025 zal Brihang zijn grootste soloshow tot nu toe...

Saxon

SAXON MET 'HELL, FIRE AND STEEL' TOUR LANGS 013 TILBURG Saxon staat op zondag 2 maart in 013 met hun "Hell, Fire And Steel" tour!...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.