Jamie xx met nieuwe 'In Waves' tour langs Brussel en Amsterdam

Jamie XX
Jamie xx met nieuwe 'In Waves' tour langs Brussel en Amsterdam
Door RobZ op 01 oktober 2024 - 17:35 1 Jamie xx is terug en de dansvloeren over de hele wereld dat weten. 20 september kwam zijn nieuwe album 'In Waves' uit. Na een tournee dit najaar die hem naar alle uithoeken in de wereld brengt, komt de Londenaar met zijn 'In Waves' tour en gelijknamig album naar Europa begin 2025 voor een reeks concerten waarbij Nederland en België niet ontbreken. Jamie xx staat op zondag 9 maart in ING Arena te Brussel. Twee dagen later geeft hij op dinsdag 11 maart ook een concert in Afas Live in Amsterdam.

James Thomas Smith ofwel Jamie XX heeft zich de afgelopen jaren gevestigd als een sleutelfiguur in de internationale elektronische scene. Als student op de Londense Elliott School, waar onder andere ook Hot Chip, Burial en Four Tet naart school gingen, ontmoette hij er Oliver Sim en Romy Madley Croft waarmee hij in 2005 The XX lanceert. Een jaar na de release van hun debuutalbum ‘xx’ in 2010, dat de prestigieuze Mercury Prize won, besluit Jamie xx ook solo zijn slag te slaan.

De kaartverkoop voor de In Waves concerten van Jamie xx in Brussel en Amsterdam gaan vrijdag 4 oktober om 10:00 uur in de voorverkoop. Tickets kosten 44,80 euro in Amsterdam en 48,60 euro in Brussel. Hier koop je tickets voor Jamie xx in ING Arena. Hier koop je tickets voor Jamie XX in de Afas Live.

Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een reminder in de voor de shows in Amsterdam en/of Brussel.




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Jamie XX in ING Arena
Tickets Jamie XX
KIES TICKET
zo 09 mrt
€ 48,60
Start voorverkoop: 04 oktober 10:00 uur
Stuur mij herinnering als voorverkoop begint
di 11 mrt
€ 44,80
Start voorverkoop: 04 oktober 10:00 uur
Stuur mij herinnering als voorverkoop begint
tramhaus

NIEUWE TOEVOEGINGEN AAN DE FIRST EXIT RELEASE TOUR... Deze week gaat The First Exit Release Tour van Tramhaus van start en daar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.