Tweede concert Brihang in COREtec Dôme Oostende

Brihang news_groot
Tweede concert Brihang in COREtec Dôme Oostende
Door RobZ op 03 oktober 2024 - 10:53 1 Vorige week kondigde Brihan een 'Brihang - Extra Lang' show aan in de COREtec Dôme van Oostende. Dit betekende de grootste show van de West-Vlaming tot nu toe.

Met een capaciteit van 5000 mensen, bleek de COREtec Dôme op 14 maart gelijk al te klein voor de fans tijdens de fan presale een ticket voor het concert probeerden te bemachtigen. Daarom kondigt Brihang, nog tijdens de fan presale, een extra show aan. Ook op zaterdag 15 maart zal hij in de COREtec Dôme in Oostende staan.

Sinds de release van zijn laatste album ‘Droomvoeding’ in 2023, beleefde Brihang hoogtepunt na hoogtepunt. De ene na de andere show was in snelle tijd uitverkocht en stond hij op o.a. Pukkelpop, Rock Werchter en Crammerock. Voor zijn nieuwe album werd hij geïnspireerd door zijn nieuwe levensfase, waarin hij het zorgen voor zijn jonge gezin combineert met het werken aan zijn carrière, ging hij met een aantal nieuwe producers aan het werk om een nieuwe sound te creëren.

Tickets voor het extra concert van Brihang in de COREtec Dôme, Oostende gaan vrijdag 4 oktober om 10:00 uur in de verkoop. Een ticket kost 39 euro. Hier koop je tickets voor het tweede concert van Brihang in Oostende.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Brihang in COREtec Dôme
Tickets Brihang
KIES TICKET
vr 14 mrt
€ 39,00 - 42,00
Start voorverkoop: 04 oktober 10:00 uur
Stuur mij herinnering als voorverkoop begint
za 15 mrt
€ 39,00 - 42,00
Start voorverkoop: 04 oktober 10:00 uur
Stuur mij herinnering als voorverkoop begint
Warhaus

WARHAUS MET KARAOKE MOON TOUR NAAR O.A. KONINKLIJK...Op 22 november 2024 verschijnt het nieuwe album 'Karaoke Moon' van Warhaus ,...

jack and the weatherman

NIEUWE CLUBTOUR JACK AND THE WEATHERMAN AANGEKONDIGD Het Nederlandse duo Jack and the Weatherman heeft een nieuwe clubtour...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.